Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Αυτα που κανουν οι ανθρωποι στη εκπαιδευση και στην ανυπαρκτη ΚΕΔ δεν γινονται, Κι  εχει αδικο ο Βασιλης Χατζηαποστολου που τους τα χωνει;

Κυριε Καραμελιδη ξυπνα, ξερεις με τι εχεις να κανεις;Παίρνεις ειδηση τι πρατουν Γιατι δεν αντιδρας σαν προεδρος της ΚΕΔ οσο διαστημα  θα εισαι ακομη γιατι μετα θα γυρισεις μια και καλη στη Βεροια

Πριν από  λιγες ημερες –ακουσον-ακουσον και για λιγο χρονο εξαφανιστηκε το αρχειο με την εξεταστεα υλη  για τις εξετασεις από το σαιτ της ΕΠΟ.

file:///D:/MYDOCKS/Desktop/%CE%98%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%A3%CE%97%CE%A3/AllQuestions_main_2016-2017.pdf


Μετα τις αποκαλυψεις των λανθασμενων ερωτησεων απαντησεων που καναμε οι ΚΥΡΙΟΙ και οι ΚΥΡΙΕΣ αποφασισαν να τις μελετησουν ξανα και προεβησαν σε καποιες αλλαγες και διορθωσεις.

Ενδεικτικα αναφερουμε τις διορθωσεις που εκαναν σε καποιες από τις περιπτωσεις που εχουμε αναδειξει, 199, 319 & 321, 587….

Φυσικο ειναι να εχουν διορθωσει και αλλες που ειναι  προβληματικες  αλλα πρεπει να βγουν τα ματια των μαθητων για να τις βρουν.

Ως εδω μπορει να πει κανεις κανενα προβλημα, τα λαθη είναι για να διορθωνται, το φοβερο ομως ειναι οτι το εκαναν στα μουλωχτα, πιθανων για να μην  γινει αντιληπτο και εκτεθουν, κουνια που τους κουναγε.

Εκεινο ομως που δεν παιζεται ειναι οτι δεν ενημερωσαν κανενα και ολα εγιναν εν' κρυπτω!!!

Αυτοι ομως που διαβαζουν εχουν στη διαθεση τους το αρχικο αρχειο και δεν μπορουν να ξερουν τι διορθωθηκε, ουτε μπορουν να κανουν αντιπαραβολη των αρχειων καθε μερα για να δουν αν διορθωθηκε κατι ή θα διορθωθει στο μελλον.

Αυτα παντως ειναι προχειροτητες και δουλειες του ποδαριου και δειχνουν ελλειψη σοβαροτητας αλλα και σεβασμου στην προσπαθεια 1000 και βαλε υποψηφιων διαιτητων, βοηθων, παρατηρητων και εκπαιδευτων. 

Βεβαια υπαρχουν και αλλες ερωτησεις η απαντησεις που χρηζουν διορθωσης...

 

Περιμενουμε να δουμε διοτι μπορει να τεθει και θεμα για τη διαδικασια των εξετασεων….