Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

 Tους εσφαξε με το μπαμπακι ο Βασιλης Χατζηαποστόλου κατά την ομιλια του στην γενικη συνέλευση της ΕΠΟ Μιλησε με στοιχεια και δεν αφησε κανενα στο απυρόβλητο Πρωτα αρχισε με τον εκπροσωπο της ΟΥΕΦΑ στον οποιο ειπε ότι στην Ελλάδα πρωτα αναφερουμε τον Θοδωρο Θεοδωρίδη που είναι γενικος γραμματέας της Ευρωπαικης ομοσπονδιας και εχει υψηλο αξιωμα και μετα πηγαινουμε σ ένα μελος επιτροπης διαιτησιας όπως είναι ο Βασσάρας ,επαναφεροντας στην ταξη και την μεταφράστρια και υπευθυνη διεθνων  σχεσεων ότι υπαρχει πρωτοκολο κ.Ντέπυ και πρεπει να τηρειται .

Υπάρχει μια κρίση στην Ελλάδα. Η επέλαση των μετρίων. Έχουν υπεισέλθει μέτριοι άνθρωποι σε όλους τους χώρους. Θα γλίτωνε η ΕΠΟ. Εγώ δεν αισθάνομαι ότι είμαι παρέα του Κοντονή που θέλει να πάρει την θέση των άλλων. Εγώ  θέλω να φύγει διαφθορά και αναξιοπιστία από το ποδόσφαιρο. Έχω μια δυναμική με τους υπολοίπους συναδέλφους να φέρουμε μια νέα μέρα στο ποδόσφαιρο. Είμαστε με 70% Ελλήνων που λέει τέρμα. Σε τρείς μήνες έχουμε εκλογές και θα φύγετε νόμιμα, όχι σαν κλεφτής από το παράθυρο.

Ειδικωτερα σταθηκε στη .διαιτησία και απεκάλεσε τον προεδρο της ΚΕΔ Γιωργο Καραμελίδη καθηγητή-αγρότη  πάτωσε. Τον είπα γλάστρα σε ένα ραδιόφωνο και παραλίγο να μου ασκηθεί δίωξη

ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΣΥΓΧΑΡHΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΕΔ.(Να θυμησουμε οτι τοτε στην ΚΕΔ ηταν ο Δημητρης Καλυβας για τη SL, ο Γιαννης Τσαχελιδης για το νοτιο ομιλο της FL, o Γιωργος Δουρος για το Βορειο όμιλο της FL και ο Θανασης Μπριακος για την εκπαίδευση και τους παρατηρητές).

ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!! φίλε Γιώργο να κάνουμε το ίδιο διότι κάνατε αίσχη και έχεις. Έχεις ευθύνη που ανέχτηκες τους Σωμαρακάκηδες και τους άλλους......να κάνουν ότι θέλουν και να προκαλούν.  Αν δεν μπορώ να επιβάλω κάποια πράγματα στο Σωμαρακάκη θα πάω στο ΔΣ και θα πω ότι αυτός πρέπει να αλλάξει. Ας αφήσουμε κατά μέρος τα μικροσυμφέροντα που εξυπηρετούν την θέση μας κοντά σε μια διοίκηση.

Τα ιδια θα παω και για την εθνικη ομαδα που πηγε από το κακο στο χειρότερο και τεραστια ευθυνη όχι μονο η ηγεσια της ΕΠΟ αλλα και ο προεδρος της τεχνικης επιτροπης Α.Βούλγαρης ο οποιος που να εχει την ευθιξια να παραιτηθει Εδώ το 93% των σωματειων στην ενωση του τον αποδοκιμασαν κι αυτος παραμενει νομιζοντας ότι δεν θα παει σε Γ.Σ ‘

Μετα την γενικη συνέλευση ο προεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς εδειξε απολυτα ικανοποιημενος και σε δηλωση του στο Metropolis 95,5 fm"ειπε :

Το αποτέλεσμα καταδεικνύει ότι η ανατροπή είναι προ των πυλών. Ξέρουμε πόσες ψήφους θα πάρουμε και ποιους θα έχουμε μαζί μας τον Οκτώβριο. Θα καταδειχθεί η δύναμη της αντιπολίτευσης. Τον Οκτώβριο θα γίνει σίγουρα η ανατροπή Δεν θέλαμε να πάμε σε λύσεις προσωρινής διοίκησης. Μπορούσαμε να ρίξουμε τη διοίκηση σήμερα. Δεν το επιδιώξαμε, υπήρχαν αντιρρήσεις στη δικιά μας παράταξη. Εξ αρχής είπα ότι δεν πρέπει να πάμε στα δικαστήρια. Δεν μου αρέσουν αυτές οι λογικές. Αποτελούν μπούμερανγκ για τις προσωρινές διοικήσεις πολλές φορές. Πήραμε 82 ψήφους συν 3 της Άρτας που δεν ψήφισε. Οπότε είμαστε στις 85 ουσιαστικά».

 

Για να θυμηθουμε το ρεπορταζ από την ΓΣ της ΕΠΟ στις 6/6/2014

EΓΚΩΜΙΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΔ .ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΡΡΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΙΔΗ" 

Επιτέλους το κατάλαβαν οι διοικούντες των ενώσεων πως πρεπει να γινουν το ανάχωμα στήριξης της διαιτησιας και στην σημερινη γενικη συνέλευση  εξηραν το εργο που κανει η ΚΕΔ και εβαλαν τα στήθια τους μπροστα για τους διαιτησίας Ηταν μια ηθικη ανταμοιβή στην διοίκηση της ΕΠΟ φυσικα στην ΚΕΔ αλλα και στους ιδιους τους διαιτητες  οι οποιίοι παρα τα οποια  λάθη τους σταθηκαν οι περισσότεροι στο υψος των περιστάσεων και  σ αυτή την Γ.Σ ακούστηκαν όχι μια καλη αλλα πολλές καλες κουβέντες.

Είναι χαρακτηριστικο ότι ο προεδρος της σουπερ λιγκα  Γιάννης Μόραλης δεν παρέλειψε να το επισημάνει στην ομιλία του λέγοντας « τα οσα ακουσα ηταν μια ευχάριστη εκπληξη .Θα περιμενα ωστοσο να τα λέγατε και μεσουσης της περιόδου που ωρισμενοι εβαλαν κατά της διαιτησιας ενώ η εικονα όπως και εσεις την περιγράψατε ηταν καλή  και χαιρομαι που τακουσα από πολλους προέδρους των ενώσεων.

 ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΕΛΙΔΗ

Ο προεδρος της ΚΕΔ Γιώργος Καραμελίδης ηταν επομενο μετα τα τοσα εγκωμιαστικα λογια που ακουσε να μην ευχαριατησει τους συναδέλφους του προεδρους των ενωσεων αλλα και τους εκπροσώπους των ΕΠΣ και να τονισει με εμφαση σπο το βημα τηε γενικης συνέλευσης: η επιτροπη δουλεύει με ζηλο και παράγει εργο και χαίρομαι γιατι το αναγνωρίζεται. Οφειλω παντως να σας ενημερώσω για την φιλοσοφία που εχουμε να  οριζουμε τα σεμινάρια  σε πολεις όπως τωρα στην Ερέτρια που είναι στον  οδικο αξονα της Αθηνων –Λαμιας η της Εγνατιας όταν γινονται στην Βεροια και να αας τονισω ότι κλεινουμε τα ξενοδοχεια με 50 και 60% κατω από την τιμη τους για να τα διοργανώνουμε  σωστα αλλα και οικονομικά. Παράλληλα δεν λεμε όχι στις ενώσεις που αναλαμβάνουν να διοργανώσουν με δικα τους εξοδα σεμινάρια όπως προσφατα η ΕΠΣ Φθιώτιδας οπου μαζι με τον δημαρχο Μακρακώμης μας φιλοξενησαν για τον δευτερο κυκλο των μαθηματων για το CORE.

 Ειλικρινα φευγω ευχαριστημενος πισω στην Ερέτρια οπου είναι σε εξέλιξη το σεμιναριο της σουπερ λιγκα γιατι ακουσα τα καλυτερα για την διαιτησια και να ειστε βεβαιοι ότι με την ιδια διάθεση θα συνεχίσουμε και την νεα περίοδο.

ΕΝΑ μηνα  μετα ο Καραμελιδης ξεεχασε τα καλα λογια για τα μέλη της ΚΕΔ ΚΑΙ τουσ  ΚΑΘΑΡΙΣΕ στεγνα Αυτο ...φαινεται θα ηταν τιο ευχαριστω σας κυριε προεδρε Αλλως δεν εξηγειται η κυβιστηση που κανατε