Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο της σχόλιο αναφορικά με το αποτέλεσμα της Γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ, με τους "ασπρόμαυρους" να τονίζουν πως η αποχώρηση του Γκιρτζίκη είναι πλέον κοντά.

Το απο.τέλεσμα της σημερινής ψηφοφορίας στη Γενική συνέλευση της ΕΠΟ, αποτελεί μία πρωτοφανή ήττα για την παράταξη του Γιώργου Γκιρτζίκη και στον ΠΑΟΚ τόνιζαν πως η αποχώρησή του από την προεδρία της ΕΠΟ είναι πλέον θέμα χρόνου.


Παράλληλα, στον ΠΑΟΚ κάνουν λόγο για ηθικό ζήτημα, με δεδομένο ότι παρά την τόσο οριακή ψηφοφορία, τα συγκεκριμένα πρόσωπα θα συνεχίσουν να φτιάχνουν τους πίνακες των διαιτητών και να ασκούν διοίκηση για το επόμενο διάστημα, μέχρι και τις εκλογές του Οκτώβρη

H ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 

 

Ως ένα ηχηρό μήνυμα ενόψει της συνέχειας και της ανατροπής στη σημερινή ΕΠΟ ερμηνεύουν στον Παναθηναϊκό το σημερινό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη γενική συνέλευση της ομοσπονδίας, κατά την οποία η τωρινή διοίκηση μέτρησε μεγάλες απώλειες. 

Όπως τονίζουν οι «πράσινοι» η ήττα του συστήματος και το σημερινό ξεκάθαρο μήνυμα των εκλογών οδηγούν τη διοίκηση της ΕΠΟ και τον πρόεδρο της, Γιώργο Γκιρτζίκη στην παραίτηση. 

Όπως λένε στο «τριφύλλι» δεν υπάρχει άλλος δρόμος στο άμεσο μέλλον από την παραίτηση των «κεφαλών» της ομοσπονδίας, αφού ο χρόνος τους τελείωσε.