Αξιολόγηση Χρήστη: 4 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ΧΡΗΖΕΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ!!! ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΗΚΕ, ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ…

 

       1o ΘΕΜΑ: ΑΝΑΦΟΡΑ ΒΑΣΑΡΑ ΣΤΗΝ 1η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ, 03.09.2012.

      (ΤΡΕΙΣ (3) ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ!!!!!!)

 

      Νέοι σε ηλικία και με εμπειρία διαιτητές, οι οποίοι κρίθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο από τα ίδια μέλη της ΚΕΔ, ότι λόγω της καλής τους απόδοσής τους στην αμέσως προηγούμενη κατηγορία για τουλάχιστον 2-3 έτη, αξίζει να ανέβουν στην επόμενη. Με το δεδομένο επίσης ότι δεν τους δόθηκαν αρκετοί αγώνες, με ποιο σκεπτικό τους υποβιβάζετε και δεν τους δίνεται για πρώτη φορά στην καριέρα τους, την ευκαιρία – κίνητρο να αγωνισθούν, με την υπενθύμιση ότι ανάλογα με την απόδοσή τους θα κριθούν ξανά στην αναμόρφωση των πινάκων κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό. Ο αριθμός των διαιτητών αυτών είναι ελάχιστος ως μικρός και ειδικά για την 1η κατηγορία ήταν μόνο ένας.

 

Σημείωση: Αυτός ήταν ο Σελίμος ο οποίος είχε την χαμηλότερη βαθμολογία και υποβιβάστηκε στη Football League αλλά και αυτός ακόμη εντάχθηκε στους υποψηφίους ανόδου λόγω του νεαρού της ηλικίας του.

 

Aυτό ήταν κάτι που είχε αποδεχθεί και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας Παναγιώτης Καρράς όταν ενημερώθηκε για τους λόγους υποβιβασμού του.

 

 

2o ΘΕΜΑ: ΤΟ 2015 ΕΧΟΥΜΕ: ΕΠΑΝΟΔΟ ΒΑΣΑΡΑ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕΛΙΜΟΥ - ΝΕΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ 3η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ).

 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ 2015

 

ΑΡΘΡΟ 39

 

Ορισµός παρατηρητών διαιτησίας – υποχρεώσεις

 

10. Η Κ.Ε.∆. µε βάση την βαθµολογία των διαιτητών από τις εκθέσεις των παρατηρητών:

 

α) Κρατά τη βαθµολογία εκάστου διαιτητή καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους.

 

β) Συντάσσει, µετά τη λήξη των πρωταθληµάτων, ειδικό βαθµολογικό πίνακα των διαιτητών κατά κατηγορία, µε βάση µόνο τη βαθµολογία τους, τον βαθµό δυσκολίας των αγώνων και τους κατατάσσει κατά σειρά.

 

γ) Στη λήξη κάθε αγωνιστικής περιόδου οι δύο (2) τελευταίοι στην τελική κατάταξη των διαιτητών και βοηθών διαιτητών της 1ης κατηγορίας, όπως αυτή συντάσσεται, µε βάση τις εκθέσεις των παρατηρητών διαιτησίας των αγώνων, υποβιβάζονται στην αµέσως κατώτερη κατηγορία και δεν έχουν δικαίωµα να επιλεγούν για την 1η κατηγορία στην αµέσως επόµενη, από τον υποβιβασµό τους, αγωνιστική περίοδο.

 

Σημείωση: Δηλαδή, συμφωνεί και επαυξάνει ότι αυτός με την χαμηλότερη βαθμολογία πρέπει να υποβιβάζεται!!!

 

 

3o ΘΕΜΑ: ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ 2016

(ΒΑΣΑΡΑΣ – ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ 2015 (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ 3η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ)!!! – ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ, ΜΗΠΩΣ ΠΑΛΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟ 2012; Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ;ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΛΙΜΟΣ

 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ 2016

 

ΑΡΘΡΟ 39
Ορισμός παρατηρητών διαιτησίας –
υποχρεώσεις

1.           Η Κ.Ε.Δ. με βάση την βαθμολογία των διαιτητών από τις εκθέσεις των παρατηρητών:

α)      Κρατά τη βαθμολογία εκάστου διαιτητή καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους.

β)      Συντάσσει, μετά τη λήξη των πρωταθλημάτων, ειδικό βαθμολογικό πίνακα των διαιτητών κατά κατηγορία, με βάση μόνο τη βαθμολογία τους, τον βαθμό δυσκολίας των αγώνων και τον προστιθέμενο ειδικό συντελεστή βάσει του αριθμού των αγώνων με ομάδες της ίδιας ή ανώτερης κατηγορίας με αυτή του διαιτητή  και τους κατατάσσει κατά σειρά.

γ)      Και ξαφνικά η παράγραφος εξαφανίστηκε!!!!!!!!

 

Ερώτημα:

 

Τι κρύβεται πίσω από όλο αυτό; Γιατί τόσο ζόρι; Τι έχει συμβεί κατά καιρούς στην πόλη των χυμών; Το λακωνιζειν εστι φιλοσοφειν αλλα εδώ στην προκειμενη περιπτωση ,ποιητικη αδεια ,εστι ερευνητεον