Αξιολόγηση Χρήστη: 4 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Μπορει ο προεδρος της ΚΕΔ Γιωργος Καραμελίδης να εκανε ορτι δεν..θυμόταν ποιοι οι δυο τελευταιοι στην βαθμολογια των διαιτητων της σουπερ λιγκα και να μιλαγε για μεσο ορο και αλλα περιεργα για να αποφυγει το ολο θεμα Η αληθεια είναι και σας την αποκαλύπτουμε σημερα είναι ότι η επιτροπη ηξερε ότι τελευταιος είναι ο Λάκωνας Σπυρος Σελίμος που φετος επανηλθε μετα από επιθυμια του Βασσάρα

Κι επειδη προέρχεται από την ΕΠΣ Λακωνιας που στηριζει την παραταξη Γκιρτζίκη επρεπε να βρεθει η φόρμουλα να μην βρεθει  και παλι εκτος ,όπως το 2012 τοτε που ειχε ελθει παλι τελευταιος και τοτε ο Βασσάρας που ηταν παλι στην ΚΕΔ ειχε κανει ολοκληρο θεμα στις επιλογες .προβαλοντας ως επιχειρημα ότι δεν υποβιβαζεις ένα νέο διαιτητη (τοτε πιστευε στους νεους ,τωρα στους εμπειρους ) Κι όμως τοτε ο Δούρος  για να τους δωσει κινητρο τον ειχε ενταξει στους υποψηφιους ανοδου κατι που δεν αρεσε στον Βασσάρα και φτασαμε να ασχολουμεθα ακομη με τους πινακες εκεινης της εποχής .

Κι επειδη πολλοι ρωτατε από ποτε ισχυει η κατάργηση της διαταξης σας λεμε από την άλλη Παρασκευη 24 Ιουνιου που θα περασει ο κανονισμος από την ΓΣ της ΕΠΟ  Οποτε ο Σελιμος για την ωρα γλυτωνει και βεβαια και ο προτελευταιος οπου εδώ διιαστανται οι πληροφοριες και ακουγονται διαφορα ονοματα

 

 

 

Διαβαστε όμως τα οσα γραφει σημερα η LIVE Sport  γυρω από τα οσα διημειφθησαν στο τελευταιο Δ.Σ της ΕΠΟ  για την απαλειψη της διαταξης ( το ρεπορταζ είναι του Σαββα Λιβάνιου)

Kαι έτσι ξαφνικά το προεδρείο της ΕΠΟ ανακοίνωσε στα μέλη του διοικητικού της συμβουλίου ότι καταργείται η διάταξη του κανονισμού Διαιτησίας σύμφωνα με την οποία οι δύο τελευταίοι διαιτητές της Super League στην σχετική βαθμολογία υποβιβάζονται στον πίνακα της Football League. Η συγκεκριμένη διάταξη είχε συμπεριληφθεί μετά από εισήγηση του Γιώργου Μποροβήλου, προκειμένου να υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των ρέφερι, και η απάλειψη της προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου της ΕΠΣ Χανίων Γιώργου Βούρβαχη. Στη διάρκεια του ΔΣ της ΕΠΟ διεμήφθη ο ακόλουθος διάλογος:

Βούρβαχης: <Αντί να πηγαίνουμε μπροστά, κάνουμε βήματα προς τα πίσω. Οι διαιτητές ένιωθαν μία πίεση γνωρίζοντας ότι οι δύο τελευταίοι υποβιβάζονται. Θα μας πείτε τουλάχιστον ποιοι διαιτητές κατέλαβαν τις δύο τελευταίες θέσεις>.

Καραμελίδης: <Δεν έχουμε βγάλει τις βαθμολογίες>.

Βούρβαχης: <Γιατί, τις... μαγειρεύετε ακόμα;>

Γκιρτζίκης: <Παρακαλώ ανακαλέστε τη συγκεκριμένη φράση>.

Βούρβαχης: <Δεν ανακαλώ καμία φράση. Θα μας πείτε τις βαθμολογίες;>

Καραμελίδης: <Δεν μπορούσαμε να βγάλουμε το μέσο όρο στη βαθμολογία των διαιτητών. Κάποιοι διαιτητές είχαν σφυρίξει δέκα παιχνίδια και κάποιοι άλλοι περισσότερα από 20. Ισως αδικούσαμε κάποιους>.

Βούρβαχης: <Μπορείτε να βγάλετε έναν μέσο όρο για τους καλύτερους και τους χειρότερους>.

Καραμελίδης: <Μπορεί να μην απηχούσε την πραγματικότητα ο μέσος όρος>.

Βούρβαχης: <Είσαι εκπαιδευτικός και γνωρίζεις πως αν δεν εκτιμάς έναν μαθητή και τον βρεις αδιάβαστο, του βάζεις πέντε και δεν τον ξανασηκώνεις στο μάθημα για να του μείνει αυτός ο βαθμός. Ενώ αν κάποιον μαθητή τον συμπαθείς, τον σηκώνεις στο μάθημα και τον ξανασηκώνεις μέχρι να ανεβάσει τη βαθμολογία του. Για ποια ισονομία μιλάμε στο ποδόσφαιρο; Τί είναι αυτά που κάνετε>;