Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑ!!! ΔΕΝ ΕΜΠΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ Ο  ΙΣΠΑΝΟΣ  ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΡΜΠΑΓΙΟ   ΣΤΟ ΑΛΒΑΝΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ!!!

Από ότι φαίνεται δεν εμπέδωσε ή μπέρδεψε τις τροποποιήσεις ο ρεφερυ του αγώνα Αλβανία - Ελβετία διαφορετικά δεν μπορεί να γίνει κατανοητή η απόφασή του να δείξει κίτρινη κάρτα σε μια καραμπινάτη και απλή περίπτωση προφανούς ευκαιρίας για γκολ.

Σαν να μην έφτανε αυτό έκανε και άλλο σοβαρό λάθος καθώς δεν είδε ότι προηγήθηκε τράβηγμα του επιθετικού.Οι φωτο είναι χαρακτηριστικες .

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ 

Όταν ένας παίκτης στερήσει από την αντίπαλη ομάδα ένα γκολ ή μια προφανή ευκαιρία για γκολ  αγγίζοντας με πρόθεση την μπάλα με το χέρι, ο παίκτης αποβάλλεται οπουδήποτε η παράβαση συμβεί (εντός ή εκτός της περιοχής πέναλτι).

                                                                                                                                                                                          Όταν ένας παίκτης διαπράξει μία παράβαση εναντίον ενός αντιπάλου μέσα στη δικιά τους περιοχή πέναλτι η οποία στερεί σε έναν αντίπαλο μια προφανή ευκαιρία για γκολ και ο διαιτητής καταλογίσει πέναλτι, ο παραβάτης παίκτης παρατηρείται (κίτρινη κάρτα) εκτό

   -- -Η παράβαση είναι κράτημα, τράβηγμα ή σπρώξιμο                                                                           -Ο παραβάτης παίκτης δεν προσπαθεί να παίξει την μπάλα ή δεν υπάρχει πιθανότητα για τον παίκτη να κάνει μαρκάρισμα για να παίξει την μπάλα ή                                                                            

-Η παράβαση είναι μία από τις οποίες τιμωρείται με κόκκινη κάρτα οπουδήποτε αυτή συμβεί στον αγωνιστικό χώρο (π.χ. σοβαρό επικίνδυνο παιχνίδι, βίαιη επαφή κλπ). 

 

 

Σε όλες τις παραπάνω περιστάσεις ο παίκτης αποβάλλεται.

ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΟΥΑΛΛΟΥΣ 


ΣΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ που ακολουθησε μεταξυ της Ουαλλιας και Σλοβακίας  εγινε ένα απίστευτο λάθος όταν δεν δόθηκε πέναλτι στην Ουαλία σε πεντακάθαρη φάση.οταν ο Σκέρτλ εδωσε αγκωνια στον Γουιλιαμς μεσα στη περιοχη  αλλα δεν κατελογηστηκε Παρα το γεγονος ότι ο επιπροσθετος ηταν μπροστα στη φαση ,αλλα δεν ενημερωσε τον Νορβηγο διαιτητη Μοεν να δωσει την εσχατη των ποινων και να δωσει και κοκκινη στον Σλοβακι παικτη

Πάντως με αυτά που βλέπουμε με το καλημέρα στο EURO δύο τινά συμβαίνουν, ή δεν εκπαιδεύονται σωστά οι διαιτητές ή οι ίδιοι δυσκολεύονται να κατανοήσουν τα πράγματα. 

ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ στη ..τουρτα των λαθων ηλθε να βαλει ο
 Ολιβιέ Ζιρού σε δηλώσεις του παραδέχτηκε πως ο διαιτητής της πρεμιέρας του Euro 2016  Ουγγρος Κασαι ανάμεσα σε Γαλλία και Ρουμανία θα μπορούσε να είχε ακυρώσει το δικό του γκολ ως επιθετικό φάουλ.

«Τη στιγμή που έγινε η φάση δεν αντιλήφθηκα ότι ακούμπησα το χέρι του. Το είδα στην επανάληψη και μπορώ να πω ότι θα μπορούσε ο διαιτητής να είχε δώσει φάουλ. Πάντως δεν ήμασταν στη μικρή περιοχή και δεν απαγορεύεται η επαφή με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Κανείς δεν μπορεί να πηδήξει με τα χέρια κολλημένα στο σώμα του. Ευτυχώς ο διαιτητής δεν σφύριξε», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του επιθετικού της Άρσεναλ.