Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Hπείρου  Κώστας Βρακάς έκανε την δική του τοποθέτηση για τα όσα έγιναν χθες στην Κέρκυρα, στην αναμέτρηση Αστέρας Πετριτή-Βελισσάριο.

Ο κ.Βρακάς αφήνει αιχμές για ανθρώπους όπως αναφέρει που καταστρέφουν τα όνειρα παιδιών γιατί έχουν την εξουσία, ενώ τονίζει ότι παλεύει κάθε μέρα για να παίρνουν όλοι ότι αξίζουν μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του προέδρου της ΕΠΣΗΠ Κώστα Βρακά:

Σε κάποιους ανθρώπους αρέσει να παίζουν και να καταστρέφουν τα όνειρα νέων παιδιών απλά γιατί έχουν την εξουσία και μπορούν.

Στους ίδιους ανθρώπους αρέσει να καταστρέφουν τις προσπάθειες και τους κόπους κάποιων ερασιτεχνών παραγόντων που από το υστέρημα τους προσπαθούν να κρατάνε αυτό το έρημο το ποδόσφαιρο ζωντανό. Και καμιά φορά να ονειρεύονται μήπως μπορούν να ανέβουν και κατηγορία.

Και όλα αυτά τα κάνουν χρησιμοποιώντας δυστυχώς κάποια παιδάκια και απειλώντας τα ότι για να κάνουν καριέρα πρέπει να είναι υπάκουοι. Αυτά τα παιδιά δεν τα κατηγορώ , το ήθος και την αξιοπρέπεια αυτοί οι άνθρωποι έχουν τον τρόπο να τα αλλοιώνουν.

Ένα μεγάλο ΣΥΓΓΝΩΜΗ σε αυτά τα παιδιά και σε αυτούς τους παράγοντες γιατί δεν μπορώ να γίνω σαν αυτούς τους ανθρώπους ,αν και θα ήταν πιο εύκολο για μένα.

 

Διαλέξαμε τον δύσκολο δρόμο να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο, για να μην νιώθει κανένας όπως ένιωσαν αυτοί εχθές. Γιατί όλοι δικαιούνται να παίρνουν μέσα στο γήπεδο ότι αξίζουν. Για αυτό θα παλεύω κάθε μέρα σας δίνω τον λόγο μου.