Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Δείτε την διαιτησία στον 5ο όμιλο των Μπαράζ.

 

Καθάρισαν Βελισσάριο (Γιάννενα) με Τζοβάρα μέσα στα Τρικαλα (1η) και Τίκα μέσα στην Κέρκυρα (5η).

Επίσης με Μιχαηλίδη στο Τρίκαλα - Κέρκυρα (3η) και Καραλιόλιο στη 2η (Θεσπρωτία - Τρίκαλα).

 

Η καλύτερη ομάδα βγαίνει 3η και κέρδισαν την άνοδο Τρίκαλα Κέρκυρα!

 

facebook.com/Velissario όλες οι ανακοινώσεις και οι λεπτομέρειες!

 

ΤΟ παραπανω μηνυμα που λαβαμε  σημερα  το πρωι από την ομαδα του ΑΟ Βελισσαριου μας οδηγησε να κανουμε ρεπορταζ  για το τι συνεβη στον αγωνα του Αστερα Πετρίτη ΚΕΡΚΥΡΑΣ και Βελισσαριου Ηπειρου οπου παιζονταν η ανοδος στην Γ εθνική και δειτε τι…  αλιευσαμε από το διαδικτυο με φασεις και γκολ από το παιγνιδι αλλα και με σκληρες δηλωσεις κατά του Τίκα και όχι μονο από τα ΜΜΕ των Ιωαννίνων

Η εφημεριδα «ΜΑTCH εχει πρωτο θεμα την διαιτησια του Καρδιτσιωτη ρεφερυ με φωτο  του  Τίκα και τιτλο» ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ» και σημειωνει» Το Βελισσάριο ηττήθηκε στη Κέρκυρα και συνάμα αποχαιρέτησε τα όνειρα για άνοδο στη Γ' Εθνική. Σκανδαλώδης διαιτησία από τον "χειρούργο" κύριο Τίκα. Έκανε αυτό που έπρεπε, χωρίς ενδοιασμούς.» Το πρωτοσελιδο της αθλητικης εφημεριδας της Ηπειρου τα λεει όλα 
 
ΣΤΟ αθλητικο σαιτ www. passports.gr  o τιτλος είναι 

Τριανταφυλλ(ος)ένια σφαγή από τον Τίκα

 

Δυστυχώς αυτά που είδαμε και βιώσαμε σήμερα στην Κέρκυρα μας γυρίζουν σε μαύρες εποχές για το ποδόσφαιρο.

Μπορεί το Βελισσάριο να έχασε ένα ημίχρονο στο ματς, αλλά δεν μπορεί ο διαιτητής να στερεί από την ομάδα να διεκδικήσει στα ίσα αυτό που μπορεί και της αναλογεί.

Δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η επόμενη για το Βελισσάριο, ωστόσο ο Παύλος Βαρτζιώτης έδωσε το στίγμα ότι θέλει να συνεχίσει στην ομάδα αρκεί να το θέλει και η διοίκηση.

Ας χαίρονται τους Τζοβάρα και Τίκα είναι σίγουρο ότι από τη νέα χρονιά θα παίζουν στην Σούπερ Λιγκ.

Δυστυχώς στην πορεία του ΑΟΒ στα μπαράζ (με εξαίρεση τα εντός έδρας)) και στο σημερινό κρίσιμο αγώνα η ΕΠΣΗΠ ήταν απούσα. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να κάνει κάτι για τον συγκεκριμένο διαιτητή, αλλά  η παρουσία της σε αυτό το ματς ήταν επιβεβλημένη.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Για αλλοίωση αποτελέσματος μίλησε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Βελισσαρίου Θωμάς Γκλίναβος, τονίζοντας ότι η διαιτησία ήταν 80-20 υπέρ του Αστέρα, ενώ έδωσε και απάντηση στον πρόεδρο του Ελευθεροχωρίου, για τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά το μεταξύ τους παιχνίδι, όπου είχε μιλήσει για μπράβους και για κακή φιλοξενία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Γκλίναβου:

«Γενικά δεν μου αρέσει να σχολιάζω την διαιτησία και δεν έχω μιλήσει μέχρι τώρα για διαιτησία. Παρόλο που είχα τα παράπονα μου σε κάποιους αγώνες, παρόλο που όταν χάνουμε όλοι μας νιώθουμε κάποια πικρία και την εξωτερικεύουμε προς τον διαιτητή και απέναντι σε πολλά πράγματα. Θα σταθώ στο σημερινό (χθεσινό) αγώνα, ήταν καθοριστικός ο αγώνας. Προφανώς και η αποβολή του Βαρτζιώτη έκρινε τον αγώνα, αλλά δεν ήταν μόνο αυτή. Τα σφυρίγματα ήταν υπέρ του γηπεδούχου, σε ποσοστό κατά την γνώμη μου 80-20 και ήταν ικανά να δημιουργήσουν μια ειδική ψυχολογία και να επιβαρύνουν πολύ την ομάδα μας. Στην συνέχεια οι παίκτες μας βρήκαν την δύναμη και μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, ανατρέψαμε το σκορ και την στιγμή που είχαμε μια σαφέστατη υπεροχή, έγιναν τα έκτροπα μέσα στο γήπεδο, τα οποία αλλοίωσαν ξεκάθαρα το αποτέλεσμα. Το ποιος έχει την ευθύνη, ο καθένας που είδε τηλεοπτικά το παιχνίδι και ήταν στο γήπεδο, μπορεί να το ξεκαθαρίσει. Εγώ δεν θα μπω σε αυτή την διαδικασία, θέλω να κρίνουν τον διαιτητή οι φίλαθλοι. Να μας πούνε τελικά αυτοί που μίλησαν για μπράβους στον προηγούμενο αγώνα, να μας πούνε ποιος μπράβος τους πλησίασε, ποιος τους μίλησε, ποιος τους απείλησε και ποιος τους έβρισε. Να μας πούνε οι δικοί τους μπράβοι που ονομάστηκαν σεκιουριτάδες στο Ελευθεροχώρι, τι είδους ενέργειες έκαναν και πως με συνόδευαν μέχρι και στην τουαλέτα».

 

 

ΛΕΤΤΑΣ»ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ»

Ο  γενικός διευθυντής του Βελισσαρίου Γιάννης Λέττας,(φωτο)  υποστηριξε ότι ο διαιτητής είναι πιστό αντίγραφο του πατέρα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Λέττα:

«Η διαιτησία ήταν τραγική. Οι πληροφορίες που είχαμε ήταν, μην ανησυχείτε, ο διαιτητής είναι πολύ καλός και δεν μοιάζει καθόλου στον πατέρα του. Δυστυχώς όμως είναι πιστό αντίγραφο του πατέρα του. Αυτά τα εργαλεία πηγαίνουν στην Σούπερ Λίγκα. Είναι πιστό αντίγραφο του πατέρα του, τον συγχαίρω και του εύχομαι να πάει πολύ ψηλά, αλλά πολλά παλούκια πηδάει η κουρούνα, ένα θα του μπει».

Η αποβολή του Βαρτζιώτη (video)

Η φάση του σημάδεψε τον αγώνα Αστέρας Πετριτή-Βελισσάριο έγινε στο 73' όταν ο διαιτητής κ. Τίκας απέβαλλε με 2η κίτρινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή του Βελισσαρίου Παύλο Βαρτζιώτη και ο λόγος της αποβολής του όπως αναφέρει στο Φ.Α. ήταν "ότι διαμαρτυρήθηκε έντονα στο πρόσωπο του".

Όπως φαίνεται και από το βίντεο ο Βαρτζιώτης σε μια φυσική διακοπή του αγώνα και ενώ ήταν πεσμένος στο έδαφος παίκτης του Αστέρα, δείχνει στον διαιτητή με το χέρι του να κρατήσει καθυστερήσεις. Αυτό φαίνεται ήταν αρκετό για τον κ.Τίκα να φύγει από τον χώρο του κέντρου και να δείξει την δεύτερη κίτρινη την οποία όπως αναφέρει στο Φ.Α. την έδειξε για διαμαρτυρία στο πρόσωπο του, κάτι που διαψεύδει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το video.

Βέβαια τα όσα έγιναν μετά την αποβολή ασφαλώς και είναι καταδικαστέα, αφού ο Βαρτζιώτης κινήθηκε απειλητικά εναντίον του διαιτητή, τον έσπρωξε, τον έβρισε και χρειάστηκε να μπει στον αγωνιστικό χώρο η αστυνομία, αλλά και ο Ανέστης Ζώης για να ηρεμήσουν τον Βαρτζιώτη.

http://passports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=19575:%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%AE-%CE%B2%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%83%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF-video&Itemid=151