Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

 ΕΛΕΓΑΝ και διεδιδαν ότι η Φωκιδα παρεμεινε στην παραταξη Γκιρτζίκη ,(αν οντος  υφίσταται κανεις δεν γνωρίζει με τις τοσες απώλειες που εχει ) και πως ο Χαράλαμπος Κατσανάκης δεν θα είναι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ στη νεα διοικηση Και εμεις  γραφαμε  και δικαιωθηκαμε πως και η ΕΠΣΦωκίδας ενταχθηκε στην συμμαχια αλλα και ο απερχομενος προεδρος της ενωσης θα ηταν ,όπως και εγινε σημερα και  προεδρος στην νεα διοικηση διοικηση και μάλιστα  ομοφωνα TΩΡΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΤΕ ΜΑ δεν ειναι μονο η ΦΩΚΙΔΑ ΠΟΥ ..ΠΕΤΑΞΕ το πουλι ειναι τοσες αλλες που ενταχθηκαν στην συμμαχια που πρεπει να το παρετε χαμπαρι η εκλογη εχει πλεον κριθει Λεπτομερειες προσεχως ..

Η επανεκλογή του Κατσανάκη , διέψευσε όσους, προσκείμενους στη διοίκηση της ΕΠΟ, έσπευσαν να προκαταλάβουν τις εξελίξεις και να ερμηνεύσουν το αποτέλεσμα των εκλογών ως νίκη του «συστήματος», που κατάφερε να εκλέξει επτά από τα εννέα μέλη του νέου ΔΣ, τα οποία, σύμφωνα με το αφήγημά τους, θα εξέλεγαν άλλον πρόεδρο και όχι τον κ. Κατσανάκη.

Όπως αποδείχθηκε, οι «πληροφορίες», που δημοσιοποιήθηκαν, αντανακλούσαν περισσότερο τους «ευσεβείς πόθους» των διακινητών και όχι τους πραγματικούς συσχετισμούς στην συγκεκριμένη Ένωση.

Αντιθέτως, επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι εκτιμήσεις παραγόντων της αντιπολίτευσης, που θεωρούσαν βέβαιη την επανεκλογή του κ. Κατσανάκη στην προεδρία.

Ο ίδιος ο επανακλεγείς πρόεδρος, εμφανίζεται ενωτικός με γνώμονα το συμφέρον της Ένωσής του και τονίζει ότι αυτό που ενδιαφέρει το νέο ΔΣ της ΕΠΣ Φωκίδας είναι η «ανάσταση» του τοπικού ποδοσφαίρου και οι λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Η σύνθεση σε σώμα του νέου ΔΣ έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Χ. Κατσανάκης

Α' Αντιπρόεδρος: Μ. Σπυρόπουλος

Β' Αντιπρόεδρος: Π. Παύλου

Γενικός Γραμματέας: Σ. Παπαδόπουλος

Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας: Χρ. Φωστιέρη

Ταμίας: Π. Μανέτας

Αναπληρωτής Ταμίας: Ν. Κοκολόγος

Μέλη: Ευθ. Γκούσαρης, Ι. Καπεντζώνης