Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

MΠΟΡΕΙ ο Χρηστος Πανόπουλος να θελει μαζι με τις 12 ΠΑΕ να αλλαξει πράγματα και να γινει η διαιτησια επαγγελματικη Για να συμβει αυτό πρεπει να γινει πραγματικη επανασταση στα Ελληνικα δεδομενα καθως μ ένα σωρο διαιτητες και βοηθους να υπηρετουν στις ενοπλες δυναμεις και στα σωματα ασφαλειας δεν μπορει να καθιερωθει γιατι απαγορευεται να κανουν δευτερη δουλεια όπως και οι δημοσιοι υπαλληλοι  Ουτε φυσικα μπορει να υπογραψουν καποια συμβαση γιατι όλα πλεον ανεβαινουν στο TAXIS και εκει θα φαινεται το προφιλ του κάθε διαιτητη η βοηθου Επειτα για να αποχωρησει από την υπηρεσια του ένας που θελει να είναι διαιτητης και μονο δεν τον συμφερει γιατι θα χασει τα ασφαλιστικα του δικαιωματα ,οσα εχουν απομεινει και όταν σε 2η 3 χρονια τελειωσει από ρεφερυ τι θα κανει Θα μειενι ανεργος ?

Αυτά είναι καιρια θεματα όπως επισης η ΚΕΔ που οριζεται δεν μπορει να αλλαζει κάθε τεσσερεις μηνες  Γιατι οποιος είναι αρχιδιαιτητης θα φορτωνεται αυτος τα λαθη του Α η Β ρεφερυ η βοηθου?

Βεβαια ο Πανόπουλος επιμενει και μιλησε σε ραδιοφωνικους σταθμους μονο που αυτά που λεει δεν μπορει να εφαρμοστουν μια είναι απαραιτητη και η  ασφάλιση που κοστιζει ακριβα Ο ιδιοκτητης της Σκοντα Ξανθη ειπε

  : «Συμφωνήσαμε όλες οι ομάδες πάνω στην πρόταση που έγινε. Θα δούμε τι βελτιώσεις μπορούμε να κάνουμε ώστε να πάμε στη συνέχεια στην ΕΠΟ και να καταθέσουμε την πρόταση σαν θέση της Super League».

 

 Για τις απολαβές των διαιτητών: «Όποιος περάσει στο τέλος της σεζόν τους βαθμολόγους της Super League το μπόνους που θα εισπράξει θα είναι 40 χιλιάδες ευρώ. Από εκεί και πέρα θα πάρουν άλλα 18-22 χιλιάδες ευρώ, οπότε μιλάμε συνολικά για απολαβές περίπου 60 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Από την άλλη υπάρχει και η ΚΕΔ, η οποία θα αξιολογείται δύο φορές το χρόνο. Στη μέση του πρώτου γύρου θα υπάρχει ψηφοφορία, στην οποία οι ομάδες θα ψηφίζουν αν είναι ευχαριστημένοι από το έργο της. Στην ισοβαθμία η ΚΕΔ φεύγει. Αν είναι 9-7 οι ψήφοι παραμένει μέχρι το τέλος της σεζόν. Και μετά το τέλος της σεζόν θα γίνει πάλι ψηφοφορία. Σε αυτήν θα πρέπει να έχει τουλάχιστον δέκα ψήφους για να παραμείνει. Σχετικά με τις αμοιβές των μελών της ΚΕΔ ο πρόεδρος θα εισπράττει 25 χιλιάδες ευρώ ετησίως, ενώ το μέλος 17 χιλιάδες. Επίσης, αν στο τέλος της χρονιάς η ΚΕΔ πάρει δέκα ψήφους ο πρόεδρος θα έχει μπόνους 40 χιλιάδες ευρώ. Αν είναι 11 οι ψήφοι το μπόνους θα είναι 50 χιλιάδες ευρώ. Αν είναι 12 οι ψήφοι το μπόνους θα είναι 60 χιλιάδες ευρώ. Είναι το κατάλληλο τάιμινγκ για να γίνουν όλες αυτές οι αλλαγές και η ΕΠΟ πρέπει να σεβαστεί την επιθυμία των φιλάθλων και των ομάδων για διαφορετικό σύστημα».