Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Μέχρι, τη Παρασκευή 15/04 θα αποφασίσει η τριμελής Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης, υπό την προεδρία του Γρηγόρη Μποντοζάκη για την τύχη του κυριακάτικου αγώνα της Α΄ Μεσσηνίας, ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Α.Ο. Σπερχογείας που διακόπηκε! 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει στο Φύλλο Αγώνος ο έμπειρος ρέφερι της Β΄ Εθνικής Γιώργος Μπλάνας, αναγκάσθηκε να διακόψει το ματς στο 63ο λεπτό και ενώ οι Απολλωνιστές διατηρούσαν προβάδισμα στο σκορ με 1-0, φίλαθλος πέταξε αντικείμενο (σ.σ. πλαστικό νερό) στο πρόσωπο του συνεργάτη του Παναγιώτη Σερεμέτη. 

Ο ρέφερι της συνάντησης, κάλεσε το Σερεμέτη και τον έτερο βοηθό του Σταύρο Λάμια, κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια, κλήθηκε ΤΗΦΕΝΙΚΆ αστυνομική δύναμη απο την Αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας για τη τήρηση τα τάξης, χωρίς όμως να δημιουργηθεί το παραμικρό, και  ο Σερεμέτης διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας μετά από υπόδειξη της γιατρού του αγώνα Αφροδίτης Θεοδωρακοπούλου.

 Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την εξέλιξη του άτυχου συμβάντος, ο Α.Ο. Σπερχογείας κινδυνεύει με μηδενισμό και θα του αφαιρεθούν και -3 βαθμοί.