Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

ΜΕΤΑ  τον Μιχάλη Βοσκάκη και δεύτερος διαιτητής της Σούπερ Λιγκ κινήθηκε νομικά κατά του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού, αλλά και του σταθμού του Φαλήρου. Η αγωγή μάλιστα που φέρνει στο φως το SDNA, αφορά παράλληλα και στους Μαλέλη, Πορτοσάλτε ως υπεύθυνοι τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού αντίστοιχα προγράμματος του ΣΚΑΪ και κατατέθηκε πριν από 14 μήνες, με αφορμή το φανταστικό περιοδικό «Παράγκα και όραμα», που κυκλοφόρησε μετά το παιχνίδι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-3, πριν δύο χρόνια.

Συγκεκριμένα η επίμαχη φράση που οδήγησε τον Τάσο Σιδηρόπουλο να καταθέσει μήνυση ήταν εκείνη που έλεγε ότι «προσπάθησε να γυρίσει το ματς αλλά οι παίκτες του Ολυμπιακού άφησαν αβοήθητο τον ηρωικό διαιτητή» κι όπως σημειώνει στην αγωγή του πρόκειται για: «Παράνομες, υπαίτιες κι εν γνώσει των εναγομένων ψευδείς σε βάρος μου διαδόσεις, αυτοί έθιξαν την τιμή και υπόληψή μου προσβάλλοντας την προσωπικότητά μου». Αν και βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι εναντίον του έχουν βγει πολύ χειρότερες ανακοινώσεις χωρίς να έχει στραφεί νομικά προς τους υπεύθυνους.

0 Δωδεκανήσιος ρέφερι πάντως απέσυρε τη μήνυσή του, στην οποία αξίωνε το ποσό των 300.000 ευρώ και μάλιστα εφόσον δεν καταβαλλόταν το συγκεκριμένο ποσό, ζητούσε την κράτηση του Γιάννη Αλαφούζου, μέχρι την εξόφληση του! Η αγωγή ορίστηκε για τον Απρίλιο του 2015, αλλά ο Σιδηρόπουλος ζήτησε αναβολή και τον περασμένο Νοέμβριο παραιτήθηκε του δικογράφου! Δηλαδή έκανε αγωγή κατά του μεγαλομετόχου των «πρασίνων» και ακολούθως την πήρε πίσω. 

Μεταξύ άλλων στην αγωγή του ο 36χρονος ρέφερι ζητούσε: 

“Nα αναγνωρισθεί ότι οι εναγόμενοι με τις προεπιγραφείσες, αντίθετες με τα χρηστά ήθη και παράνομες ενέργειές τους, προσέβαλαν την προσωπικότητά μου. 

Να υποχρεωθούν οι εναγόμενοι να άρουν την προσβολή της προσωπικότητάς μου και να παραλείψουν να το πράξουν και στο μέλλον. 

Να καταδικασθούν οι εναγόμενοι, αλληλεγγύως και εις ολόκληρον ο κάθε ένας από αυτούς, να μου καταβάλουν το ποσό των 300.00 ευρώ κι αυτό νόμιμα κι έντοκα από την επίδοση της παρούσας και μέχρι εξοφλήσεως. 

ΠΗΓΗ www.sdna.gr

Να απαγγελθεί κατά του δεύτερου εναγομένου προσωπική κράτησή του, διάρκειας 1 έτους, ως μέσο εκτελέσεως της αποφάσεώς Σας και να απειληθεί σε βάρος των εναγομένων και για κάθε παραβίαση της αποφάσεώς Σας, χρηματική ποινή ύψους 10.000 ευρώ και προσωπική κράτηση του δεύτερου, τρίτου και τέταρτου διάρκειας 3 μηνών”. 

Υπενθυμίζεται πάντως πως σε αντίθεση με τον διεθνή ρέφερι, η αγωγή που είχε κάνει ο Βοσκάκης κατά του προέδρου του Παναθηναϊκού, συζητήθηκε, αλλά απορρίφθηκε. 

Μέσα σε όλα αυτά αξίζει να επισημανθεί ότι ο Σιδηρόπουλος είναι αγαπημένο παιδί του Βασσάρα, εξ ου και προστατεύεται από την ΚΕΔ και παρότι είναι στην first class στην UEFA, δεν έχει οριστεί σε κανένα φετινό ματς του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, ενώ σφύριξε και μόλις ένα ντέρμπι αυτή τη σεζόν.