Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Στα χέρια του αθλητικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου βρίσκονται οι καταθέσεις των Τρομπούκη, Μαζαράκου και Κουτσιαύτη για την υπόθεση της πυραμίδας στη διαιτησία.

OI  καταθέσεις που έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας, Θ.Τρομπούκης, του πρώην παρατηρητή Ηλία Μαζαράκου και του πρώην διαιτητή Μένιου Κουτσιαύτη στην πταισματοδίκη Άρτας, βρίσκονται ήδη στον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, όπως αναφέρει η «Live Sport». 

Ιδίως μάλιστα ο Μαζαράκος εμφανίζεται να έχει πει με κάθε λεπτομέρεια το πώς λειτουργούσε η εταιρία-φάντασμα από την οποία κάποιοι είχαν μεγάλο οικονομικό όφελος, ενώ είχαν άμεσο αντίκτυπο και στους ορισμούς διαιτησίας. 

Τις επόμενες ημέρες του γραφείο του Σιμιτζόγλου πρόκειται να επισκεφτούν δημοσιογράφοι, διαιτητές και παράγοντας για να καταθέσουν. Ένας από τους ρέφερι είναι κι ο Θανάσης Γιάχος, που είναι στέλεχος σε τράπεζα

 

ΣΥΜΦΩΝΑ με πληροφοριες ο φακελος ηλθε στην Αθηνα από την Αρτα γεματος αποκαλυψεις με αποδειξεις και ονοματα Μεχρι φωτογραφιες υπαεχουν και αφου παρθουν καταθεσεις στην Αθηνα παει για καταθεσεις σε Θεσσαλονικη .κι άλλες πολεις της Ελλάδας Η δικαιοσυνη μπορει να αργει αλλα θα τα φερει όλα στο φως Μονο το πορισμα που υπαρχει από την επιτροπη δεοντολογιας της ΕΠΟ από τακτικους  δικαστες που λεει σε 30 μεριές ότι πραγματι υπηρχε πυραμιδα και γι αυτό ΑΠΑΛΛΑΞΕ τον προεδρο της ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ Θ.Τρομπουκη θα επρεπε να απασχολησει την ΕΠΟ και να θεσει στο περιθωριο ολους τους εμπλεκομενους Οποτε αυτό θα το κανει τωρα η δικαισουνη Μην βιαζεστε Θα πεσουν συντομα οι μασκες