Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Είναι σπανιο για την Καλλονη να βγαζει ανακοινωσεις διαμαρτυριας για την διαιτησια Και το επραξε τωρα μετα το πεναλτυ εφευρεση του Σελίμου στην Λειβαδιά  στην οποια αναφερει

«Μοιάζει μάταιο να προσπαθείς και να αγωνίζεσαι όταν πρόκειται να αντιμετωπίσεις διαιτησίες όπως τη σημερινή του Σελίμου. Γιατί σήμερα αντιμετωπίσαμε και τον Λεβαδειακό και τον Σελίμο.

Ήμασταν στην ίδια βαθμολογική θέση που είμαστε και σήμερα όταν, περίπου δύο μήνες πριν, αποφασίσαμε να αλλάξουμε πράγματα στην ομάδα μας και να ενισχυθούμε, σε μια προσπάθεια να παραμείνουμε στη Superleague. Ακόμα κι αν αυτό δε συμβεί όμως, τουλάχιστον θέλουμε να ξέρουμε πως σταθήκαμε με αξιοπρέπεια ως το τέλος.

Σήμερα ήμασταν καλύτεροι. Σε έναν ακόμη αγώνα ήμασταν άτυχοι. Σε έναν ακόμη αγώνα ήμασταν αδικημένοι. Ο διαιτητής Σελίμος φρόντισε για το τελευταίο. Νοσηρή η κατάσταση στη διαιτησία και όσο κι αν βλέπουμε τη φάση του "πέναλτι" τόσο περισσότερες νοσηρές σκέψεις κάνουμε με το νου μας..

Σημειωνουμε ότι μετα τον αγωνα ο προπονητης της Καλλονής Νικος Καραγεωργιου ειχε δηλωσει στην .στην κάμερα της NOVA: «Όσοι είδατε το παιχνίδι ξέρετε πως η Καλλονή βάσει απόδοσης έπρεπε να κερδίσει. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σφυρίζουν έτσι οι διαιτητές. Κάνουν λάθη ίσως από ανικανότητα, ίσως από κάτι άλλο. Δεν ξέρω από τι.

 

Δεν είναι ωραίο να είναι πρωταγωνιστής ο διαιτητής σ' ένα παιχνίδι. Τα παιδιά δώσανε μια μάχη, σήμερα σε ωραίες συνθήκες, ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, όμως στο ποδόσφαιρο το γκολ είναι αυτό που μετράει.»