Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Όλα πλέον είναι έτοιμα για την Κλήρωση των Ομίλων του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος miniEuro 2013 και τη Συνέντευξη Τύπου που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Ιουλίου, στις 13:00, στο Σπίτι του Πολιτισμού!

 Η Κλήρωση των Ομίλων βασίζεται στα πρότυπα του Champions League και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους που επιθυμούν να μάθουν το πρόγραμμα των 24 εθνικών ομάδων και βέβαια της Ελλάδας για τους αγώνες που θα διεξαχθούν στο Ρέθυμνο, κατά το χρονικό διάστημα 10-14 Οκτωβρίου!

  500 ποδοσφαιριστές με τους συνοδούς τους από 24 χώρες, 5 μέρες γεμάτες μουσική, χρώμα και πολιτισμό στη γιορτή του αθλητισμού. Αυτά θα είναι τα στοιχεία του Ρεθύμνου το συγκεκριμένο διάστημα του Οκτώβρη, σε ένα μικρό …Euro που θα δίνει ρυθμό σε όλη την πόλη και ταυτόχρονα θα τη διαφημίζει σε όλη την Ευρώπη, αφού πολλά (πάνω από 20) τηλεοπτικά ευρωπαϊκά δίκτυα θα προβάλουν το σημαντικό αυτό γεγονός!

 Η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία mini football θα βρίσκεται την στο Σπίτι του Πολιτισμού, αφού στο Ρέθυμνο φτάνουν μέχρι το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας mini Football (EMF), Ραζβάν Μπουρλεάνου, ο αντιπρόεδρος Φιλιπ Τζούντα, ο Γενικός Γραμματέας Μπρούνο Αλπέζα, ο Υπεύθυνος του τμήματος Μάρκετινγκ Κριστόφ Κοέτσι, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Οργανωτικής Επιτροπής και Διευθυντής Marketing της EMF Αθανάσιος Παπαδόπουλος και ο Γενικός Συντονιστής Ελληνικής Οργανωτικής Επιτροπής Ευστράτιος Σιπετζής.

 Κατά την διαδικασία της κλήρωσης, θα υπάρξει και αδελφοποίηση των σωματείων-μελών της ΕΠΣ Ρεθύμνου, αλλά και της REKAL 2012 με τις επίλεκτες ομάδες που θα αγωνιστούν.

 Ξεκίνησε προπονήσεις η επίλεκτη Ελληνική ομάδα!

 Οι προπονήσεις για το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της Ελληνικής επίλεκτης Ομάδας ξεκίνησαν στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας στον Άγιο Κοσμά και θα διαρκέσουν μέχρι τις 21/7. Οι προπονήσεις είναι ανοιχτές για το κοινό και θα διεξάγονται στο Sports World του Αγίου Κοσμά, στις 19:00 το απόγευμα.

 Το τεχνικό τημ της Ελληνικής ομάδας, με α' προπονητή τον Αποστόλη Γκαϊφίλια, β’ προπονητή (και τερματοφυλάκων) τον Άγγελο Εμμανουλίδη και τεχνικό διευθυντή τον Τάκη Γκώνια θα αναλάβουν να προετοιμάσουν το Ελληνικό συγκρότημα για μια επιτυχημένη πορεία στο minieuro του Ρεθύμνου!

 Στην ομάδα πάντως θα υπάρχει και εκπροσώπηση από το Ρέθυμνο, αφού τα δύο νέα μέλη της ομάδας είναι ο Γιώργος Σκευοφύλακας και ο Γιώργος Μπινιάς από τη λίγκα του νομού! Οι δύο παίχτες αντικατέστησαν τον Μιχάλη Κεφάκη και Μανώλη Μασαούτη από την ίδια λίγκα.