Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Στην έκδοση ανακοίνωσης με την οποία ζητά την διαγραφή του διαιτητή Μπαλατσούκα, προχώρησε η διοίκηση του Παναιγιάλειου.

 

Αφορμή της κίνησης  αυτής, υπήρξε η διαιτησία του Ηπειρώτη ρέφερι στο εντός έδρας παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου των Αχαιών με την Λαμία, παιχνίδι στο οποίο η ομάδα της Πελοποννήσου διαμαρτυρήθηκε για τον μη καταλογισμό τριών πέναλτι, ενώ παράλληλα μέσω αυτής ζήτησε ο εν λόγω διαιτητής να μην διευθύνει ποτέ ξανά αγώνα της «μαύρης θύελλας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι τρεις οφθαλμοφανέστατες περιπτώσεις πέναλτι που δεν έδωσε υπέρ ημών, αν μη τι άλλο, υπονομεύουν την προσπάθεια της διοίκησης αλλά (κυρίως) των ποδοσφαιριστών μας μέσα στο γήπεδο.

Τα πάντα πλέον γίνονται τόσο απροκάλυπτα, που κάποιοι δεν πτοούνται ούτε από το γεγονός ότι δίνουν… ρεσιτάλ σε «ζωντανή» μετάδοση, καθώς το βίντεο του αγώνα από τον ΟΤΕ TV αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα των όσων καταγγέλλουμε.

Ελπίζουμε η διαιτησία του κ. Μπαλατσούκα να διδάσκεται στα επόμενα… επιστημονικά σεμινάρια του κλάδου ως μια από τις πιο επιτυχημένες διαιτησίες των τελευταίων χρόνων στο επαγγελματικό μας ποδόσφαιρο… Ζητάμε δε τη διαγραφή του από τους πίνακες διαιτητών και, εάν αυτό δεν καταστεί εφικτό, σε κάθε περίπτωση να μην ξανασφυρίξει αγώνα τού Παναιγιαλείου.

Κλείνοντας, θέλουμε να ελπίζουμε πως ο ιστορικός Παναιγιάλειος δεν θα ξανασυναντήσει παρόμοιους διαιτητές που θυμίζουν μαύρες εποχές τού ελληνικού ποδοσφαίρου. Και κάτι τελευταίο, το οποίο κάποιοι ας λάβουν σοβαρά υπόψιν τους: Η υπομονή έχει και τα όριά της!».