Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ΟΥΤΕ  μπλοκαρίστηκε αλλα ουτε μπηκε και στο … ψυγείο! η  διάταξη που αφορα τις δυσφημιστικες δηλώσεις με τις βαρειες τιμωρίες που προβλέπει  την αφαιρεση βαθμών.Η   τροποποίηση των διατάξεων του καταστατικού που προέβλεπε αφαίρεση τριών βαθμών στις ομάδες για δυσμενείς κρίσεις κατά της ΕΠΟ και της διαιτησίας (εφόσον δεν υπάρξει ανάκληση) και -6 σε περίπτωση υποτροπής! Πέρασε από την γενικη συνέλευση αφου την ψηφισαν οι ενώσεις.Αυτο είναι γεγονός και ότι άλλο γράφεται δεν στέκει.

Τι θα κανει τωρα το Δ.Σ της ΕΠΟ είναι να ξαναδει το ευρος των προβλεπομενων ποινών Προς τουτο πηρε την εξουσιοδότιση από την συνέλευση για να το δει τι μπορει  να βελτιωθει.Ωστοσο η πλειοψηφία είναι να μην κανουν πισω γιατι αλλιως δεν θα σταματήσει το ..γαιτανάκι με τις δηλωσεις και το.. ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΟ  προστιμο των 800 ευρω που προκαλει ,όταν εχει ταπεινωθει  στην κυριολεξία εχει ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΕΙ ενας διαιτητής η και παράγοντας .

Επειτα για να κάνουμε και ταμειο η διάταξη λεει πως αν καποιος κανει δηλώσεις και δεν τις ανακαλέσει,τοτε σε δευτερο βαθμό αφαιρούνται τρεις βαθμοι από την ομάδα του και αν επανέλθει τοτε παμε ,πραγμα απίθανο στους μειον ΕΞΗ .

Το αίτημα να ξαναδούν το θέμα έθεσε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας... «Για την αυστηροποίηση συμφωνούμε. Έχουμε διαφορές για το πλήθος των προσώπων που περιλαμβάνονται και για το θέμα των ποινών με την αφαίρεση των βαθμών. Ζητήσαμε να το δούμε το θέμα με διαφορετικό τρόπο. Έχουμε διαφορετική προσέγγιση για την αφαίρεση των βαθμών και το πλήθος των προσώπων για τις δυσφημιστικές δηλώσεις και τις δυσμενείς κρίσεις…», είπε επί του βήματος της Γ.Σ. ο Γιάννης Μώραλης.

Ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ Θόδωρος Κουρίδης, από την πλευρά του, υποστήριξε: «Χορηγός είναι αυτός που βάζει τίτλο στην ομάδα. Μόνο η Ξάνθη, δηλαδή, είναι σε αυτή την κατηγορία… Δεν αλλάξαμε τίποτα».

Τελικά, οι διαφωνίες παρέμειναν κι έτσι με παρέμβαση του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Σαρρή αποφασίσθηκε να εξουσιοδοτηθεί από τη Γ.Σ. το συμβούλιο να δει ξανά το θέμα των ποινών για τις δυσμενείς κρίσεις σε επόμενο Δ.Σ.