Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Τα μονοήμερα σεμινάρια των διαιτητών και παρατηρητών της football league θα πραγματοποιηθούν σε δυο ..δοσεις

 Στις 5 Μαρτίου  στο Σχηματάρι, για αυτούς των Ε.Π.Σ. Αθηνών, Αιτωλοακαρνανίας, Ανατολικής Αττικής, Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Βοιωτίας, Δυτικής Αττικής, Δωδεκανήσου, Ευβοίας, Ηλείας, Ηρακλείου, Κορινθίας, Λακωνίας, Λασιθίου, Λέσβου, Μεσσηνίας, Πειραιά, Ρεθύμνου, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Χανίων

Στις 12 Μαρτίου  στη Βέροια, για αυτούς των Ε.Π.Σ. Άρτας, Γρεβενών, Δράμας,  Έβρου, Ευρυτανίας, Ημαθίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Θεσπρωτίας, Θράκης, Καβάλας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κέρκυρας, Κιλκίς, Κοζάνης, Λάρισας, Μακεδονίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Πρέβεζας, Σερρών, Τρικάλων, και Χαλκιδικής.

Είναι η δευτερη χρονια που γινονται χειμερινα τεστ μαζι με ταχυρυθμο σεμινάριο για την Β εθνική με την συμμετοχη όχι μονο των ρέφερυς αλλα και των παρατηρητών,δειγμα ότι η κατηγορια αυτή που ο προθάλαμος της σουπερ λιγκα θελει συνεχη επιμόρφωση Κι αυτό πρατει η επιτροπη διαιτησιας.

 Οι διαιτητές θα δοκιμαστούν στα νέα αγωνιστικά τέστ της UEFA αντίστοιχα με αυτά που έτρεξε η σούπερ λίγκα στην Ερέτρια. Τα αποτέλέσματα από τα τεστ της Ερέτριας παρουσιάστηκαν από τον  Εθνικό γυμναστή ΕΠΟ Βασίλη Λώλη στο σεμινάριο της Κατερίνης.