Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Θέση στη διαμαχή που έχει η ΕΠΣ Ηρακλείου και πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρός της, Νίκος Τζώρτζογλου, με την τωρινή διοίκηση της ΕΠΟ, πήραν οι τρεις ομάδες του νομού που θα αγωνίζονται στη νέα Γ’ Εθνική.

Με κοινή τους ανακοίνωση, Ατσαλένιος, Ηρόδοτος και Γιούχτας, ζητούν από τον Νίκο Τζώρτζογλου να «παγώσει» τη διαδικασία της δικαστικής διαμάχης μέχρι να γίνει η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας.

Ο λόγος, βέβαια, δεν είναι άλλος από το ότι φοβούνται μήπως η κόντρα μεταξύ των δύο πλευρών έχει συνέπειες στη δική τους συμμετοχή στη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση:

«Οι εκπρόσωποι των ομάδων Γ’ Εθνικής Ηρακλείου που υπογράφουν το παρακάτω κείμενο, κατόπιν συζητήσεως μεταξύ τους, και σε συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκο Τζώρτζογλου, στις 6 Ιουνίου 2013, έκριναν ότι πρέπει να πάρουν θέση στη διαμάχη μεταξύ της Ένωσης μας και της Ένωσης Κιλκίς με την ΕΠΟ.

Πιστεύουμε και ζητήσαμε από τον κ. Τζώρτζογλου ότι πρέπει να ΠΑΓΩΣΕΙ τη διαδικασία της δικαστικής διαμάχης των Ενώσεων Ηρακλείου και Κιλκίς και της ΕΠΟ μέχρι να γίνει η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας, όπου θα τεθούν τα προβλήματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου για να δοθούν λύσεις από την Ομοσπονδία, όπως άλλωστε υποσχέθηκαν και στις προεκλογικές τους διακηρύξεις.

ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟ. Και μετά να κρίνουμε τόσο εμείς, όσο και οι μηνυτές την περαιτέρω στάση τους απέναντι στην Ομοσπονδία και τον πρόεδρό της».