Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

To κυκνειο ασμα σ ότι αφορα την διαιτητικη παρουσια του στα Ευρωπαικα γηπεδα αποτελει ο ορισμος του Μιχάλη Κουκουλάκη στον αγωνα Σιόν-Λίβερπουλ για την 6η αγωνιστική του Β ομίλου του Γιουρόπα λίγκ Θα σφυρίξει για τελευταια φορα φεροντας το σημα της ΦΙΦΑ σ ένα παιγνιδι που θα κριθει η πρωτη θεση στον ομιλο.

Αυτος είναι ο τρίτος  φετινός ορισμός στους ομίλους του γιορόπα Προηγηθηκαν  οι αγώνες Λέγκια-Νάπολι 0-2 και Αθλέτικο -Παρτιζάν 5-1.

Αν ριξουμε μια ματια στα στατιστικα στοιχεια  θα σημειωσουμε ότι αυτος είναι ο 55ος διεθνής ορισμός του Κουκουλάκη, που εχει παρει το σημα  από το 2008 και έφτασε μέχρι την 1η κατηγορία της ΟΥΕΦΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ παραχωρούμε σε καποια άλλη χωρα με την μη επιλογη του Ηρακλειωτη . Τα 32 είναι για το γιουρόπα λιγκ και πιο πριν στο ΟΥΕΦΑ  και τα επτά σε αγώνες Εθνικών ομάδων ανδρών (προκριματικές φάσεις μουντιάλ ή Euro).

Το παιγνιδι της Σιον με την Λιβερπουλ είναι επισης το τελευταιο τοσο για τον επιπρόσθετο  Ανδρέα Παππά οσο και για  βοηθό Χρήστο Μπαλτά που θα εκτελέσει χρέη τέταρτου διαιτητή αφου και αυτοι με το κλεισιμο της χρονιας θα βρεθουν εκτος του πινακα των διεθνών

βοηθοι στο συγκεκριμενο παιγνιδι θα ειναι ο Αλεξανδρος Γρεβένης και η Χρυσα Κουρομπίλια και ο ετερος των επιπρόσθετων ο Χαρης ΚαλογερόπουλοςΠαρατηρητης διαιτησιας θα είναι ο Δανός Λάρσεν