Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

Απερρίφθη από την πρωτοδίκη Πύργου κ.Σαλάπα  η αίτηση για ορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΣ Ηλείας.Ωστοσο παραμενει σε σε ισχύ η απόφαση που απαγορεύει τις συνεδριάσεις του ΔΣ που εξελέγη στις 27 Απριλίου, άρα και τον ορισμό της διεξαγωγής των μπαράζ που υπολείπονται για την ολοκλήρωση των τοπικών πρωταθλημάτων

Υπενθυμίζουμε ότι την αίτηση  για διορισμο Δ.Ε είχαν υποβάλλει τα σωματεία ΠΦΟ Πανόπουλου και Αλφειονίς Αλφειούσας που στήριξαν την παράταξη του Βασίλη Παναγόπουλου και εκπροσωπηθήκαν δια των δικηγόρων Θοδ. Αντωνόπουλου και κ. Μπεβούδας, ενώ την ΕΠΣΗ εκπροσώπησε ο νομικός της σύμβουλος Δημήτρης Δημητρουλόπουλος(κακως αφου προκειται για κοντρα μεταξυ δυο παρατάξεων και δεν επρεπε να μπερδευτει αφου εχει προσληφθει και με ψηφους μελων της αντιπολίτευσης).
Μετά από σκληρή μάχη μια ώρας η δικαστής αποσύρθηκε και εξέδωσε την απόφαση, βάσει της οποίας παραμένει, όπως προαναφέραμε, η νυν διοίκηση του προέδρου Άρη Κουλούρη, που θα συνεχίσει να λειτουργεί με τους περιορισμούς του ΔΣ και των Επιτροπών, μέχρι να παρθεί η τελεσίδικη απόφαση στην αίτηση ασφαλιστικών.

 Η απόφαση αναμένεται να έχει εκδοθεί μέχρι τις 20 Ιουλίου.
Να σημειώσουμε ότι η πλευρά Κουλούρη δεν είχε προτείνει κανέναν υποψήφιο για διοικούσα επιτροπή, ισχυριζόμενη ότι έχει εκλεγεί νόμιμα και εκπροσωπεί την πλειοψηφία των ηλειακών σωματείων.
Ενώ θα πρέπει να προσθέσουμε ότι  παρέμβαση υπέρ των ασφαλιστικών μέτρων, που έχουν καταθέσει ΠΦΟΠ και Αλφειονίδα, κατέθεσαν και τα σωματεία Ηρακλής Παλαιοβαρβάσαινας, Ηρακλής Πύργου και Ν. Ατρόμητος Λαστεϊκων.

Παντως η δικαστικη διαμάχη στην ΕΠΣ Ηλείας εχει αρχισει αμεσως μετα τις εκλογές και η αιτηση ασφαλιστικών μέτρων συζητήθηκε μετα από δυο αναβολές μεσα σε κλιμα εντασης Είναι χαρακτηριστικό ότι η προεδρος του δικαστηρίου πρωτοδίκης κ.Σαλαπα απέβαλε από την αιθουσα τον προεδρο της ενωσης Α.Κουλούρη και διέκοψε τρεις φορες για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Η πλευρα της αντιπολιτευσης ισχυρίστηκε με την κατάθεση του επικεφαλής της παράταξης Βασίλη Παναγόπουλου ότι υπήρξαν πληρεξούσια που αντι να αναφερουν προσωπα των ομάδων ,ειχαν το ονομα της συζυγου του προεδρου της ενωσης κ.Βικυς Δημητροπούλου ,κατι που παραδέχτηκε η πλευρα Κουλούρη σημειώνοντας πως αυτό εγινε για να μην χαθουν τα πληρεξουσια ,αν και κατι τετοιο δεν μπορούσε να συμβει από την ωρα που η αποστολη εγινε με κουριέρ(ειπώθηκε και το ονομα της εταιρείας ) Ακομη η αντιπολίτευση υποστηρίξε πως ενώ υπήρξε συμφωνια μεταξυ των επικεφαλης των παρατάξεων να δεχτουν τα ποινικα μητρώα που αργησαν να εκδοθουν δεν επετράπη στον προεδρο της Βαρδας κ.Λετσα να είναι υποψηφιος την ωρα που δέχτηκαν την επομενη μερα των εκλογών ποινικα μητρώα αλλων υποψηφιων.

Αλλοι λογοι που προβλήθηκαν και θα εξεταστουν από την πρωτοδίκη αν εχουν βαση ηταν ότι επετράπη στο σωματειο Εθνικος Αμπελοκάμπου να ψηφίσει ενώ δεν ειχε διοικηση και τέλος ότι ψηφισαν ως εκπρόσωποι ομάδων μελη αλλων συλλόγων και κατατέθηκαν σχετικα τα ονοματα.