Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 MIA σωστη αποφαση πηρε η ΚΕΔ για να εξυπηρετησει τους διαιτητες και βοηθους της Γ εθνικής  και τους διαιτητες της Δ εθνικης  από τις ενωσεις της Κρητης.Για να μην ελθουν στην Αθηνα και πανε μετα στο Σχηματαρι ωρισαν μια μερα αργότερα να περάσουν από αγωνιστικες δοκιμασίες στο Ρέθυμνο ,δηλαδη στις 28 του Αυγουστου .

 Εκεινο που πρεπει να τονιστει είναι ότι για πρωτη φορα φετος γινεται μινι σεμινάριο σ ολες τις κατηγορίες των αξιολογημενων διαιτητών πριν τρέξουν τα τεστ .Θα εχουμε δηλαδη ένα φρεσκάρισμα γνωσεων για τους κανονισμούς  και θα δοθουν οδηγιες από τα μέλη της επιτροπης  και τον  υπευθυνο εκπαιδευσης  

Παμε να δουμε τωρα αναλυτικα μερες και ωρες των μινι σεμιναριων και των αγωνιστικών τέστ σ ολες τις κατηγορίες  

 ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

  H συνάντηση των αξιολογημένων διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών Super League θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 18-19/08/2014. Ξενοδοχείο: METROPOLITAN.

Προσέλευση  18/8/2014 έως 12:30. Αναχώρηση 19/8/2014 στις 17:00.

Οι αγωνιστικές δοκιμασίες των διαιτητών και βοηθών διαιτητών SuperLeague θα διεξαχθούν στο ΟΑΚΑ, στις 19/08/2014. Ώρα προσέλευσης 07:00.

 ΦΟΥΤΜΠΩΛ ΛΙΓΚ

 ΝΟΤΟΣ Η συνάντηση και οι αγωνιστικές δοκιμασίες  των αξιολογημένων διαιτητών και βοηθών διαιτητών FootballLeague των ενώσεων: Αθηνών, Αιτωλοακαρνανίας, Ανατολικής Αττικής, Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Βοιωτίας, Δυτικής Αττικής, Δωδεκανήσου, Ευβοίας, Ηλείας, Ηρακλείου, Κορινθίας, Λακωνίας, Λασιθίου, Λέσβου, Μεσσηνίας, Πειραιά, Ρεθύμνου, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Χανίων, θα διεξαχθούν στην Αθήνα την 20/8/2014. 

Ώρα προσέλευσης για τη συνάντηση 12:30 στο ΟΑΚΑ (Αίθουσα ΄΄Κασιμάτης΄΄).

Ώρα προσέλευσης για τα αγωνιστικά τεστ 18:15 στο ΟΑΚΑ.

 ΒΟΡΡΑΣ Η συνάντηση και οι αγωνιστικές δοκιμασίες των αξιολογημένων διαιτητών και βοηθών διαιτητών FootballLeague των ενώσεων: Άρτας, Γρεβενών, Δράμας,  Έβρου, Ευρυτανίας, Ημαθίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Θεσπρωτίας, Θράκης, Καβάλας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κέρκυρας, Κιλκίς, Κοζάνης, Λάρισας, Μακεδονίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Πρέβεζας, Σερρών, Τρικάλων, και Χαλκιδικής θα διεξαχθούν στη Βέροια την 21/8/2014.          Ώρα προσέλευσης για τη συνάντηση 12:30 στο ξενοδοχείο ΄΄VERIOPOLIS΄  Ώρα προσέλευσης για τα αγωνστικά τεστ 18:15 στο Εθνικό Στάδιο Βέροιας.

 Γ ΚΑΙ Δ ΕΘΝΙΚΗ

 ΒΟΡΡΑΣ

 Η συνάντηση και οι αγωνιστικές δοκιμασίες (FIFATEST) των αξιολογημένων διαιτητών και βοηθών διαιτητών 3ης Κατηγορίας και διαιτητών 4ης Κατηγορίας  των ενώσεων:  Άρτας, Γρεβενών, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Θεσπρωτίας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κέρκυρας, Κοζάνης, Λάρισας, Πιερίας, Πρέβεζας- Λευκάδας, Τρικάλων, Φλώρινας θα διεξαχθούν στη Βέροια την 22/8/2014.

Ώρα προσέλευσης για τη συνάντηση 15:00 στο ξενοδοχείο ΄΄VERIOPOLIS΄΄.Ώρα προσέλευσης για τα αγωνιστικά τεστ 18:15 στο Εθνικό Στάδιο Βέροιας.

-Η συνάντηση και οι αγωνιστικές δοκιμασίες (FIFATEST) των αξιολογημένων διαιτητών και βοηθών διαιτητών 3ης Κατηγορίας και διαιτητών 4ης Κατηγορίας των ενώσεων: Δράμας, Έβρου, Ημαθίας Θράκης, Καβάλας, Κιλκίς, Μακεδονίας, Ξάνθης, Πέλλας, Σερρών και Χαλκιδικής θα διεξαχθούν στη Βέροια την 23/8/2014.

Ώρα προσέλευσης για τη συνάντηση 15:00 στο ξενοδοχείο ΄΄VERIOPOLIS΄Ώρα προσέλευσης για τα αγωνιστικά τεστ 18:15 στο Εθνικό στάδιο Βέροιας.

 

ΝΟΤΟΣ

Η συνάντηση και οι αγωνιστικές δοκιμασίες (FIFATEST) των αξιολογημένων διαιτητών και βοηθών διαιτητών 3ης Κατηγορίας και διαιτητών 4ης Κατηγορίας των ενώσεων: Αθηνών, Βοιωτίας, Δωδεκανήσου, Εύβοιας, Κυκλάδων, Λέσβου, Πειραιά, Σάμου, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Χίου θα διεξαχθούν στο Σχηματάρι στις 26/8/2014.                    Ώρα προσέλευσης για τη συνάντηση 15:00 σε αίθουσα του Λυκείου Σχηματαρίου.         Ώρα προσέλευσης για τα αγωνιστικά τεστ 18:15 στο Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου.

 

Η συνάντηση και οι αγωνιστικές δοκιμασίες (FIFATEST) των αξιολογημένων διαιτητών και βοηθών διαιτητών 3ης Κατηγορίας και διαιτητών 4ης Κατηγορίας των ενώσεων:  Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Ανατολικής Αττικής, Αχαΐας, Δυτικής Αττικής, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ηλείας, Κεφαλληνίας-Ιθάκης, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, θα διεξαχθούν στο Σχηματάρι στις 27/8/2014.

Ώρα προσέλευσης για τη συνάντηση 15:00 σε αίθουσα του Λυκείου Σχηματαρίου.  Ώρα προσέλευσης για τα αγωνιστικά τεστ 18:15 στο Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου.

ΡΕΘΥΜΝΟ

Η συνάντηση και οι αγωνιστικές δοκιμασίες (FIFATEST) των αξιολογημένων διαιτητών και βοηθών διαιτητών 3ης Κατηγορίας και διαιτητών 4ης Κατηγορίας των ενώσεων: Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνου και Χανίων θα διεξαχθούν στο Ρέθυμνο στις 28/8/2014.

Ώρα προσέλευσης για τη συνάντηση 16:30 σε αίθουσα του ΔΑΚ Γάλλου. Ώρα προσέλευσης για τα αγωνιστικά τεστ 19:00 στο ΔΑΚ Γάλλου.