Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Σε μια προσπάσθεια να χαμηλώσει τους τόνους μετά την θύελλα που ξεσήκωσε με την ανάρτηση κειμένου στο facebook, ο γενικός γραμματεάς του συνδέσμου διαιτητών Ηπείρου, Απόστολος Γεωργίου, ''φορτώνει’’ τις ευθύνεις στο 15χρονο γιο του και ζητάει συγγνώμη από τον Θρακιώτη διαιτητή Γιάννη Τοπούζη, του οποιού το όνομα δεν αναφέρεται στο διαδύκτιο αλλά φωτογραφίζεται. Τώρα πως μπερδεύει το γιο του με μία υπόθεση που μπορεί να έχει και άλλες προεκτάσεις  μιας και μιλάει για τον Στάλιν και ισχυρίζεται πως έχουμε και κρατικό διορισμένο σταλινικό πρωταθλητή(άρα υπονοεί Μαρινάκη και Ολυμπιακό), μέλει να τα εξηγήσει περαιτέρω.

Πάντως προξενεί κατάπληξη ότι ορισμένοι στα Γιάννενα βρέθηκαν υπερασπιστές του, ως επίσης η μη αντίδραση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου, αλλά και του ίδιου του συνδέσμου διαιτητών  που κωφεύουν σε ένα τόσο πολύ σοβαρό και λεπτό ζήτημα που αφορά και τους διαιτητές της Ηπείρου. Αλήθεια ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Β. Μάντζιος δεν τα διάβασε, ούτε ο πρόεδρος του συνδέσμου Β. Ρέσσος που κάνουν το κορόιδο;

Είναι δυνατόν και αν ακόμα δεχτουμε ότι το έγραψε ο γιος διαιτητή να περνούν στο ντούκου την πρόταση ‘’άξιος ο μισθός του κυρίου με τα μαύρα’’; Επ’ αυτού υπάρχει απάντηση; Γιατί στο τέλος θα μας τρελάνετε με τις φθηνές δικαιολογίες.

Δείτε τι γράψαμε στην ιστοσελίδα μας μαζί με την ανάρτηση που προκάλεσε το όλο θέμα, καθώς και την απάντηση του Απόστολου Γεωργίου και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

 

Ρεπορτάζ του diaititis.gr

Aηδία, αίσχος, αποτροπιασμός,ΕΜΕΤΟΣ.Δολοφόνισαν και» τεμάχισαν» το σώμα του Ελληνικου ποδοσφαίρου πάλι χθες στα Γιάννινα όπως γίνεται τα τελευταία 17 χρόνια.Τα πάντα υποταγμένα στον Στάλιν. Με την μισή Κ-20 έπαιζε ο ΠΑΣ και έπρεπε να γίνει και πάλι επίδειξη ισχύος. Αξιος ο μισθός του κυρίου με τα μαύρα,είναι σίγουρος για την Α εθνική το καλοκαίρι με τέτοιες υπηρεσίες στον μπαμπά!Αν υπήρχε στοίχημα για τους REF,θα τον έπαιζα σίγουρα ,αν και με πολύ μικρο ποσοστό,μόνο 1,005!!!( παρακαλούνται οι φίλοι του κρατικού,διορισμένου,σταλινικού «πρωταθλητή» να μην απαντήσουν ,εέω πολλα νεύρα!!!)

Αυτό το κείμενο που διάβαζετε δεν είναι ενός απλού οπαδού. Η ανάρτηση έγινε στο διαδίκτυο απο τον γενικό γραμματέα του συνδέσμου διαιτητών Ηπείρου Αποστόλη Γεωργίου και αποτελεί ντροπή γιατί ένας διαιτητής εκφράζεται έτσι για ένα συνάδελφο του ,εν προκειμένω τον Γιαννη Τοπούζη που σφύριξε τη συνάντηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό. Είναι όμως αναιδής αφού αυθαίρετα φωτογραφίζει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και τον αποκαλεί Στάλιν. Κείμενο που δεν θα έγραφε ούτε ο πιο φανατικός οπαδός της Ηπειρωτικής ομάδας.

Ο Γεωργίου που ειναι φίλα προσκείμενος στον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηπείρου Βασίλη Μάντζιο ειναι εκτεθειμένος και δεν μπορεί να είναι μέλος στο Δ.Σ του συνδέσμου Ηπείρου αφού με όσα έγραψε προκάλεσε θύελλα διαμαρτυριών και πλέον μόνος του άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου για να βρεθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων αφού λέει χοντρά πράγματα .

Η απάντηση (μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας) του κ. Γεωργίου:

Πριν από λίγο πληροφορήθηκα για ένα δημοσίευμα ιστοσελίδας που αναφέρεται σε κείμενο που έγραψα για το διαιτητή του αγώνα ΠΑΣ-Ολυμπιακός. Εχω να δηλώσω ότι προσωπικά δεν ήμουν στο γήπεδο ούτε είδα τον αγώνα στην τηλεόραση λόγω εργασίας. Το κείμενο έγραψε ο μικρός μου γιος με ένα φίλο του, μπαίνοντας στην ιστοσελίδα που φέρει το όνομα μου. Φέρω βαρύτατη ευθύνη σαν γονέας που μου ξέφυγε ο έλεγχος. Οφείλω να ζητήσω δημόσια συγνώμη από τον κ. Τοπούζη, τον οποίο δεν γνωρίζω. Δεν υιοθετώ τίποτε απ' αυτά ούτε θα μπορούσα ποτε να διαννοηθώ να γράψω εναντίον συναδέλφου, δεν είναι στο χαρακτήρα μου και το έχω αποδείξει ολα αυτά τα χρόνια, που έχω κάνει μόνο φίλους. Δημόσια συγνώμη σαν γονέας, εκπαιδευτικός και διαιτητής από όποιον θίγεται από τα γραφόμενα που προήλθαν από τη σοβαρότατη αμέλειά μου. Επιφυλάσσομαι να σκεφτώ αν μπορώ να φέρω την τιμή του μέλους του Δ.Σ. του Σ.Δ.Π.ΗΠ. Απόστολος Γεωργίου.