Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Πέρυσι τον Μάιο οι διαιτητές του Ηρακλείου μας είχαν εκπλήξει ευχάριστα με την παρουσία τους στην θεατρική παράσταση «Το Διπλανό Κρεβάτι» και πλέον έρχεται η ώρα να ανέβουν και πάλι στο θεατρικό σανίδι!

Η μεγάλη επιτυχία που γνώρισε πέρυσι η παράσταση, την φέρνει ξανά στο προσκήνιο, καθώς έχουν προγραμματιστεί τρεις νέες παραστάσεις, το τριήμερο Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα, από 1 έως 3 Νοεμβρίου, στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου, με ώρα έναρξης στις 20:30.

Το έργο «Το Διπλανό Κρεβάτι» του Μανώλη Κορρέ, παρουσιάζεται από τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου Μικρασιατών Ηρακλείου «Ο Άγιος Πολύκαρπος», μια θεατρική ομάδα με πολλά πρόσωπα από το χώρο της ηρακλειώτικης διαιτησίας.

Τα μέλη της διαιτητικής οικογένειας που συμμετέχουν είναι οι Κώστας Κουναλάκης( πρόεδρος του συνδεσμου διαιτητων )  Τάσος Μαστορίδης( εκπαιδευτης) , Γιάννης Κουράκης( βοηθός φουτμπώλ λιγκ) , Βασίλης Κοκκινάκης( παλαιος διαιτητής ) , Νίκος Φερετζάκης, Κώστας Γαρεφαλάκης( διαιτητες στο τοπικο πρωτάθλημα  ενώ ξεχωριστή είναι και η παρουσία του δημοσιογράφου Γιώργου Μιμίκου.που καλυπτει κατά βαση το ρεπορταζ του Εργοτέλη

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ απο το σαιτ www.grandsport.gr