Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Με μεγάλη επιτυχία και σε μία γεμάτη αίθουσα από Διαιτητές και Παράγοντες του Ποδοσφαίρου, πραγματοποιήθηκε η Εκπαιδευτική Ημερίδα της ΕΠΣ Θεσσαλίας με ομιλητή τον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης Διαιτησίας  και Διεθνή Παρατηρητή ΦΙΦΑ  Θανάση Μπριάκο

Το κεφάλαιο που  ανέλυσε  ειχε να  κανει με τους κανόνες του  οφσαίντ  με video και παραδείγματα καθώς και την σοβαρότητα των παραπτωμάτων. Δέχτηκε πολλές ερωτήσεις από τους παρόντες και στο τέλος καταχειροκροτήθηκε για τον τρόπο που παρουσίασε τα παραπάνω θέματα.

Προλογίζοντας την έναρξη της ημερίδας ο Πρόεδρος της ΕΠΣΘ κ. Αναστάσιος Μπατζιάκας παρουσια του αρχιδιαιτητή τηε ενωσης και εκπαιδευτή  Σπύρου Κανούλη , έμπλεξε το εγκώμιο του Θανάση Μπριάκου εξαίροντας το έργο και την προσφορά του στην Εκπαίδευση της Διαιτησίας.

Την ημερίδα έκλεισε ο Αντιπρόεδρος κ. Κώστας Θεοδώρου προσκαλώντας και πάλι τον κ. Μπριάκο σε μία νέα ημερίδα στα πλαίσια της αναβάθμισης της Βολιώτικης Διαιτησίας.Παροντες ηταν ολοι οι αξιολογημενοι και μη διαιτητές με επικεφαλης τον ρέφερυ της φουτμπώλ λιγκ Μανο Σκουλά.