Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

Μια περίεργη υποθεση ηλθε στο φως της δημοσιότητας στο διαιτητικο χωρο της Αχαιας Μια 22χρονη διαιτητής κατήγγειλε οτι ενας διαιτητής και ενας βοηθός προσπάθησαν ,οπως υποστηρίζει να την βιάσουν σε χωρο της ταβέρνας που την περασμενη Παρασκευη 17 Μαιου γινονταν συνεστίαση των διαιτητων του συνδέσμου Αχαιας,Μάλιστα δεν εμεινε στη καταγγελία ,υπέβαλε και μηνυση κατα των δυο συναδέλφων της παροτι ειχε καλές συναδελφικές σχέσεις μαζι τους και πλεον μεχρι να τελεσιδικήσει η υποθεση θα τεθουν στο περιθώριο η διαιτητινα και οι δυο καταγγελθέντες μεχρι να αποφανθεί η δικαιοσυνη 

Ωστοσο η ιδια(εχουμε τα ονοματα και των τριών προσώπων αλλα για λογους δεοντολογικους δεν τα δημοσιεύουμε ) ειπε σε μέλη της διοικησης του συνδέσμου πως αν διαγραφουν οι δυο ,εκεινη θα παει και θα αποσύρει την μηνυση ,αφου δεν υπάρχουν και μάρτυρες,απλα θελει την τιμωρία τους γιατι την εθιξαν σαν ανθρωπο και σαν προσωπικότητα Οι δυο παντως ειπαν πως εκαναν ενα αστειο και τιποτε παραπανω αλλα αυτα τα πράγματα δεν ειναι παιξε γέλασε και θα υποστουν τις συνέπειες ,πρωτα και κυρια απο την ΚΕΔ αφου θα τεθουν εκτος πινάκων και μετα αν δεν μεσολάβήσει κατι θα καθίσουν και στο εδώλιο ως κατηγορούμενοι ,αν και ειπαν πως θα της υποβάλουν κι αυτοι μηνυση για ψευδη καταμήνυση.

Δειτε τι εγραψαν δυο σαιτ της Πατρας για το λεπτο αυτο ρεπορτάζ 

Διαιτητής ποδοσφαίρου καταγγέλει απόπειρα βιασμού!

 

Σάλος προκλήθηκε στη διαιτησία της Αχαΐας, καθώς γυναίκα διαιτητής, μέλος του Συνδέσμου, κατήγγειλε δύο συναδέλφους της για απόπειρα βιασμού!
Σύμφωνα με την έγγραφη καταγγελία που έκανε η νεαρή κοπέλα, προς το τέλος της εκδήλωσης των διαιτητών την περασμένη Παρασκευή στο «Αρχοντικό της Ευτυχίας», δύο διαιτητές την έβαλαν στο ασανσέρ και την ανέβασαν στον πάνω όροφο, προσπαθώντας να έρθουν σε σεξουαλική επαφή μαζί της. Για το θέμα ενημερώθηκε και η ΕΠΟ, η οποία έθεσε σε διαθεσιμότητα και τους τρεις (τους δύο διαιτητές και την κοπέλα), μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση. Οι δύο διαιτητές υποστηρίζουν ότι όλο αυτό ξεκίνησε θέλοντας να κάνουν ένα αθώο αστείο στην κοπέλα.
 
πηγη pelop.gr

 ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ PATRAGOAL

Γυναίκα διαιτητής από την Πάτρα υπέβαλε μήνυση εναντίον δύο ανδρών συναδέλφων της για σεξουαλική παρενόχληση.

Σύμφωνα με την ίδια το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή στη διάρκεια εκδήλωσης του Συνδέσμου Διαιτητών.

Οι δύο άνδρες και η γυναίκα μπήκαν στο ασανσέρ και τότε, πάντα σύμφωνα με όσα δήλωσε η νεαρή, οι δύο διαιτητές της έκαναν ασελγείς πράξεις, και προσπάθησαν να την σπρώξουν σε ένα χώρο προφανώς με σκοπό ερωτικό.

Όμως κατάφερε να τους ξεφύγει.

Η γυναίκα έκανε την Δευτέρα σχετική καταγγελία στον Σύνδεσμο Διαιτητών, στη συνέχεια έγγραφη καταγγελία και τότε της συνεστήθη να μεταβεί και στην Ασφάλεια Πατρών στην οποία υπέβαλε μήνυση κατά δύο συγκεκριμένων προσώπων.

Η άλλη πλευρά υποστηρίζει πως οι ισχυρισμοί της νεαρής είναι αποκυήματα της φαντασίας της.

Μάλιστα είπαν πως έκαναν ένα αστείο το οποίο όμως εξέλαβε διαφορετικά η θιγόμενη.

Την Δευτέρα και οι δύο διαιτητές θα καταθέσουν μήνυση κατά της συναδέλφου τους.

Ηδη έχει ενημερωθεί η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ενώ και οι τρεις τέθηκαν σε διαθεσιμότητα μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη.

 

Πηγή: www.dete.gr