Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Aνοιχτή επίθεση στον πρόεδρο της ΕΠΣΠειραιά κ. Στέλιο Μπρατσόλη κάνει ο πρόεδρος του Μοσχάτου κ. Στέφανος Φαναρίτης, μετά την  ανακοίνωση του προγράμματος των αγώνων μπαράζ.

Η επιτροπή πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής ( Τζανόπουλος, Κουτρουμάνος Μπρατσόλης), φυσικά έκανε την κλήρωση των αγώνων, αφού οτιδήποτε άλλο, είχε τελειώσει στο πρόσφατο Δ.Σ. της ΕΠΟ... κι όλα τα υπόλοιπα αποδείχθηκαν .. φρούδες.

Αναλυτικά η αιχμηρή δήλωση του κ Φαναρίτη κατά του Μπρατσόλη, που αναρτήθηκε στην προσωπική του σελίδα σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:

"Αγαπητέ Στέλιο Μπρατσόλη έκανες λάθος χειρισμούς. Είσαι φίλος και θα παραμείνεις, όμως στον χειρισμό σοβαρών υποθέσεων όπως ο καταρτισμός των ομίλων στα μπαράζ, δυστυχώς φάνηκες ανεπαρκής.
Δεν φταίει καμία απρόσωπη ΕΠΟ. Εχει ανα την Ελλάδα μεγάλη πελατεία να εξυπηρετήσει και "πολύ καλά έκανε..." Το πρόβλημα είναι η ανυπαρξία της
eνωσής μας η οποία μας άφησε, ενώ ήξερε, έρμαια των διαθέσεων των κρατούντων και των διαμορφομένων ισορροπιών... Δικαίωμα του καθενός να επιλέγει συμπεριφορές,Και πρακτικές, αλλά και δικό μου δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζομαι φίλος τους, εχθρός η και παντελώς αδιάφορος και να χαράσω την δική μου αθλητική πορεία... μαζι με όποιον μου δίνει έστω μισή ελπίδα. Γιατί ακόμα και το μισο σε σχέση με το τίποτα...είναι αρκετό για μένα... Ο ποδοσφαιρικός Πειραιάς ανεξάρτητα τελικού αποτελέσματος έχει ταφόπλακα πάνω του... Δυστυχώς έχετε βάλει έστω και αθέλητα...το χεράκι σας...."