Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Παράνομα αλλαξαν διαιτητές και βοηθοι στα τέσσερα εξ αναβολης παιγνιδια ,τρια από τα οποια ειχαν διακοπει λογω της νεροποντής και ενώ ο πιστοποιημενος Ηλιας Ντάφλος δυατυμπάνιζε στη τελευταια συγκέντρωση ότι θα πανε και θα τα σφυρίξουν εκεινοι που ειχαν ξεκινησει στα ματς αυτά ,ο Μικρόπουλος με τον Σπανέα που γράφουν στα  παληα τους υποδηματα τον ΚΑΠ και τον κανονισμό διαιτησίας αλλαξαν ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΑ τις τριάδες .

Και ναι μεν οι αγώνες αυτοι μπορει  να ολοκληρώθηκαν και να μην εκαναν ομάδες ? ενσταση κακου ορισμου ,όμως για τουε γνωρίζοντες τους κανονισμους ,είναι στον …αέρα .

Βεβαια θα αναρωτηθείτε τι εκανε η διοικηση της ΕΠΣΑΝΑ Μια ..τρυπα στο νερο ,Ουτε που ασχολήθηκε γιατι ηταν οι γιορτές των Χριστουγέννων και οι περισσότεροι ασχολιόντουσαν με την γαλοπούλα και τα γλυκά και δεν συνεκλήθη ουτε  συμβούλιο για να επιληφθει αφου ο Παπαμακάριος εχει αφησει τους παράνομους να κανουν ότι θέλουν παροτι οι ενέργειες τους είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ και ανα πάσα στιγμή μπορει να γινει μια ενσταση και ο αγώνας να επαναληφθεί .

Το εκπληκτικο ηταν πως οι διαιτητές που πηγαν να σφυρίξουν το υπολοιπόμενο χρονο του αγώνα προσήλθαν με νεα φυλλα αγώνα και όχι μ εκεινα που ειχαν αρχικά φτιαχθεί με τις προηγούμενες νομιμες τριάδες Ετσι ειτε καρτες ειχαν δει παικτες ειτε αλλαγές ,η απομακρυνσειςε από του πάγκους ειχαν γινει γραφτηκαν στο ..χιόνι αφου τα νεα φυλλα αγωνα δεν ειχαν πανω λεξη στις παρατηρήσεις από το διάστημα που ειχε παιχθει .Αυτο από μονο του δινει εννομο συμφέρον σε οποιαδήποτε ομάδα να προσφύγει ,αφου αγνοήθηκαν βασικες διατάξεις του ΚΑΠ

Ο κανονισμός λεει ότι παιγνιδια που διακόπτονται λογω δυσμενων καιρικών συνθηκών συνεχίζονται την επομενη η σ άλλη ημερομηνια που ορίζει η διοργανωτρια με τις ιδιες διαιτητικες τριάδες εκτος αν υπαρχουν κωλυμματα από διαιτητες και υπαρξουν αντικαταστάσεις Εδώ όμως δεν ειχαμε ένα η δυο κυλύμματα αλλα ο Μικρόπουλος τους αλλαξε ολους χωρις να εχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ αφου η ΕΠΣΑΝΑ ουτε μιλαει ουτε λαλαει και τον  εχει αφησει  ανεξέλεκτο  να προβαινει σε  τετοιες καραμπιντες παρανομίες,αφου ουδεις μιλαει ειτε είναι με την πλειοψηφια ειτε όχι

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΤΣΕΒΑ

Για την ενωση βεβαια αυτος που είναι υπευθυνος συμφωνα με το καταστατικο και τον κανονισμο είναι ο προεδρος της επιτροπής διαιτησιας Βαγγέλης Τσεβάς γιατι αυτος υπογράφει τους ορισμους και αρα σε εκεινον πεφτει ολο το βαρος για τις παρανομίες του Μικρόπουλου και του Τσεβά που κανουν τους μαλωμένους και ολο μαζι είναι ,Ντάφλος και Σουλος είναι απλα στην επιτροπή για να είναι νομότυπη προς τις επιταγές της ΕΠΟ ,αλλα αυτοι δεν γνωρίζουν τιποτε η και να ξερουν ο λογος τους δεν περνάει .

Αυτος που δεν σηκώνει ανάστημα  στους πάρανομους και πράτει οσα εκεινοι σερβίρουν  είναι ο Τσεβάς και επομενο είναι να συγκεντρώνει και τις βολές των σωματείων αλλα και συναδέλφων του στο Δ.Σ που διαπιστώνουν ότι υπογράφει ελαφρα τη καρδια και τους παράνομους ορισμους που θα διαβάσετε με κάθε λεπτομέρεια παρακάτω .

 . .ΟΙ  ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΙΑΔΕΣ

Για του λογου το αληθές δειτε ποιοι ειχαν οριστει στην αρχη και ποιοι ολοκληρωσαν τα παιγνιδια για να ειστε πληρως ενημερωμενοι

 ΓΗΠ. ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ: ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΩΡΩΠΟΣ (ώρα 15.00)

Το ματς αυτό δεν ειχε  ξεικινήσει καθόλου λογω νεροποντής και αρχικα ειχαν οριστει Σπίθας Βάλλας Περδίκης  Τωρα που εγινε και ηλθε 2-0 υπερ των γηπεδούχων η τριάδα ηταν τελειως διαφορετική  Αντ. Βλάχος – Χριστοδούλου, Μαγουλάκης

 

ΓΗΠ. GALAXY: ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ (ώρα 15.30’)

Ο αγωνας αυτος ειχε διακοπεί στη ανάπαυλα του ημιχρονου και ηταν 0-0 με  τριάδα Πολυδωρόπουλος – Γιατράς, Δογαντζής Το δευτερο ημιχρονο με τελικο αποτέλεσμα 1-1  επαιξαν τωρα  Απ. Παπαδόπουλος – Πανούτσος, Καραθανάσης.

  ΓΗΠ. ΠΑΙΑΝΙΑΣ: ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΓΕΡΑΚΑΣ (ώρα 15.30’)

Το μάτς ειχε διακοπεί στο 29΄και ενώ το σκορ ηταν 1-1 με διαιτητικη τριάδα Απ. Παπαδόπουλος – Μπέκας, Γκόντα.Τωρα συνεχίστηκε από το λεπτό αυτό με άλλη τριάδα που αποτελούσαν οι  Μαργαρίτης – Λάμπρος, Λιάππης .

 Πηγη www.epsananews.gr