Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Στις 11 Ιουνίου ορίστηκε τελικά να εκδικαστεί η υπόθεση της προσφυγής των ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς κατά της διοίκησης της ΕΠΟ, με τον Γιώργο Σαρρή να την χαρακτηρίζει ως «κίνηση απελπισίας». Μάλιστα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας επεσήμανε ότι το θέμα είναι γελοίο και είναι κρίμα να προσφεύγουν στα πολιτικά δικαστήρια για κάτι τέτοιο. Επίσης, μιλώντας στον NovaSport fm 94,6 αναφέρθηκε τόσο στις συνέπειες που μπορεί να υπάρξουν από τη ΦΙΦΑ από την εν λόγω υπόθεση, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την ικανοποίησή του για τη διαφαινόμενη λύση στο θέμα των αδειοδοτήσεων Παναθηναϊκού και ΠΑΣ Γιάννινα.

«Νομίζω πως όλο αυτό που γίνεται είναι μία κίνηση απελπισίας της αντιπολίτευσης γιατί αυτή είναι που κρύβεται πίσω από όλη αυτή την ιστορία. Θέλει να ρίξει μια νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση. Αυτοί είναι που τα έβαζαν τόσα χρόνια με κυβερνήσεις για να μην παρεμβαίνουν στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Είναι πραγματικά κρίμα να πηγαίνουμε στα πολιτικά δικαστήρια για ένα τόσο γελοίο θέμα. Δεν υπάρχει καμία παραβίαση του αυτοδιοίκητου. Μπορεί να γίνει μομφή με τον απαιτούμενο αριθμό των ενώσεων κι αυτός είναι ο μόνος δημοκρατικός, νόμιμος τρόπος για να πάμε σε εκλογές» επεσήμανε αρχικά.

Σχετικά με τις συνέπειες από τη ΦΙΦΑ, ανέφερε: «Έχω ακούσει πολλά για το χαρτί που έχει έρθει από την ΦΙΦΑ μέχρι και για πλαστογράφηση. Χθες μας ήρθε χαρτί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία που μιλά καθαρά για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει μια τέτοια ενέργεια και αφορά όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στα Κύπελλα Ευρώπης. Είναι γνωστό πως η ΦΙΦΑ δεν δέχεται διορισμένες διοικήσεις. Οι συγκεκριμένοι που προσέφυγαν στα δικαστήρια ζητούν να ορίσει το Πρωτοδικείο διοίκηση και να διορίσει εκείνους που ήταν με την παράταξη Γκαγκάτση στις προηγούμενες εκλογές».

Αναφορικά με τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της ΕΠΟ, υπογράμμισε: «Εγώ πληροφορήθηκα για τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν κατατεθεί την Παρασκευή το μεσημέρι ενώ βρισκόμουν σε σύσκεψη της ΟΥΕΦΑ. Θα έπρεπε πρώτα να ενημερωθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι που θα θιγούν αφού το ελληνικό ποδόσφαιρο θα τεθεί εκτός ΟΥΕΦΑ. Κι αναφέρομαι σε όλες τις ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη και την Εθνική. Μέχρι στιγμής 45 ενώσεις συμπαρίστανται στην νόμιμη διοίκηση που έχει εκλεχθεί στην ΕΠΟ».

Ερωτηθείς για τις κατηγορίες περί πρόσληψης της ανιψιάς του στην ΕΠΟ, απάντησε: «Καταρχάς, κανείς δεν ξέρει αν είναι ανιψιά μου ή όχι. Όταν ένας πρόεδρος ζητά από το Δ.Σ. να προσλάβει μια ιδιαιτέρα με σύμβαση ενός χρόνου είναι απολύτως νόμιμο. Εγώ σέβομαι όλους τους εργαζόμενους και ποτέ δεν τα έβαλα μαζί τους».

Όσο για το θέμα των αδειών του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα, σημείωσε: «Είναι ευχάριστη είδηση πως ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Παναθηναϊκός προσκόμισαν έγγραφα προκειμένου να πάρουν την άδεια. Μακάρι όλες οι ομάδες να πάρουν άδεια γιατί έτσι ανεβαίνει το επίπεδο των ελληνικών ομάδων διεθνώς. Όποια ομάδα πιστεύει πως δεν γίνεται σωστή δουλειά σχετικά με τις αδειοδοτήσεις μπορεί να ανοιχτεί ο φάκελος τους. Πάντως ειλικρινά θέλω όλες τις ομάδες να πάρουν άδεια».ΓΙΑ