Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Eίχαμε αναφέρει την επομένη του αγώνα Μάντσεστερ Σίτι - ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό ο Τάσος Σιδηρόπουλος στην έκθεσή του έχει αναφέρει ότι την κίτρινη κάρτα στον Ιγκνάσεβιτς στο 77' την έχει χρεώσει για διαμαρτυρία και όχι για μαρκάρισμα, το οποίο έγινε από τον Βέρνμπλουμ, που είχε ήδη κίτρινη και θα έπρεπε να αποβληθεί.

Και σήμερα το έγκυρο blog footballrefereeing.blogspot.gr, το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με θέματα διαιτησίας παραθέτει φωτό που αποδεικνύει τον παραπάνω ισχυρισμό. Είναι το κομμάτι της έκθεσης του Ελληνα ρέφερι, που αφορά τις κίτρινες κάρτες και το πώς αιτιολογούνται απ' αυτόν.

 Πάντως, στο ρεπορτάζ του το εν λόγω blog, το οποίο διακρίνεται για την εγκυρότητά του, αναφέρει ότι ίσως αυτός ήταν ένας έξυπνος τρόπος προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι αντιδράσεις από πλευράς της Σίτι, αφού όντως υπάρχει μια συνομιλία του Ιγκνάσεβιτς με τον Σιδηρόπουλο. Σημείωνει επίσης ότι ο Ελληνας ρέφερι φαίνεται να μιλά στην ενδοσυνεννόηση, προφανώς με κάποιον από την διαιτητική ομάδα (πιθανολογεί ότι αυτός ήταν ο Ηλίας Σπάθας), που αν έχει γίνει λάθος φέρει και αυτός μερίδιο της ευθύνης.

Ρεπορταζ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΤΑΚΟΣ

www.Filatlos.gr

ΣΗΜ.ΣΥΝΤ.Στην παραπανω περιπτωση  ουδεμια παρεμβαση ειχε ο επιπροσθετοσ διαιτητησ Ηλιας Σπάθας