Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

«Ό,τι στόχο κι αν βάζουμε τον πετυχαίνουμε σε αυτή την ομάδα». Με αυτά τα λόγια, μία ημέρα μετά την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, ο Νίκος Μιχαλάκης θέλησε να δείξει το πόσο πετυχημένη ομάδα είναι η ΑΕΛ Καλλονής επί ημερών του.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛΚ μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό της Μυτιλήνης Astra Radio και, μεταξύ άλλων, «απάντησε» στον Αχιλλέα Μπέο, αναφέρθηκε στο θέμα του γηπέδου και στη... χαμένη ευκαιρία του Αιολικού, ενώ «επιτέθηκε» στην ΕΠΣ Λέσβου.Χαρακτηριστικα ανέφερε μεταξυ των αλλων «Σε ό,τι αφορά το γήπεδο, θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης και όσοι χθες από τον Βόλο μιλούσαν για πλυσταριά θα δουν τι θα φτιάξουμε για τη Σούπερ Λίγκα. Παρόλο που ο δήμος κινείται με ρυθμούς χελώνας και εμείς με άλλους ρυθμούς, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είμαστε έτοιμοι στη Σούπερ Λίγκα».«Ο κ. Μπέος δεν μπορεί να μιλά για τρομοκρατία, τουλάχιστον όχι αυτός, δεν είναι ο κατάλληλος. Άλλωστε, όλοι χαρακτηρίζουν το γήπεδό μας ως εκκλησία. Πώς ξαφνικά έγινε κόλαση για μια αντίπαλη ομάδα;'

Και κατέληξε ρίχνοντας βελη κατα της ΕΠΣ Λέσβου"«Κάποιοι δεν μας αφήνουν να πάμε μπροστά και αναφέρομαι σε 10-15 ανθρώπους που θέλουν να λέγονται παράγοντες του λεσβιακού ποδοσφαίρου και δεν αφήνουν τίποτα να πάει μπροστά. Ειδικότερα αναφέρομαι στη σφηκοφωλιά αυτή που λέγεται ΕΠΣ Λέσβου και δεν ξέρει τι αντιπροσωπεύει. Όλοι θέλουν να συμμετάσχουν στην ομάδα της ΑΕΛΚ, να γίνουν παράγοντές της. Γι’ αυτό αντιδρούν έτσι, γιατί τους έχουμε αποκλείσει. Σε όλους δίνω ευκαιρίες, όμως, αν δεν τις αρπάξουν, τους αποκλείω».