Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ετσι επρεπε να γινει ΞΗ ΚΕΔ στήριξε τους διαιτητες που εχει καλεσει ο ειδικος ανακριτής διαφθοράς Γ.Ανδρεάδης και τους ωρισε στα παιγνιδια της 31ης αγωνιστικής δειχνοντας ότι εχει μονο τους εχει εμπιστοσυνη αλλα το κυριώτερο δεν υφίσταται αποφαση που να απαγορευει την συμμετοχη τους σε παιγνιδια .

Αλλωστε συμφωνα με το κατηγορητηριο που εχουν οι περισσότεροι στα χερια τους εχουν κληθει να καταθεσουν για διαφορες αποφασεις τους κατά την διευθυνση αγωνων ,για τις οποιες τα οποια λαθη τους εχουν κριθει από τους παρατηρητές και από την επιτροπη διαητισιας που είναι υπευθυνοι συμφωνα με τον κανονισμό διαιτησιας.

Ο Κωστας Ιωαννίδης θα βρεθει στο Περιστερι για την συναντηση του Ατρομητου με τον ΠΑΣ και εχει κληθει να καταθεσεο στο τέλος του μηνα για καποια  λαθη του ,όπως λέγεται ότι εκανε στην συναντηση Βεροιας-Ολυμπιακου και Εργοτέλη-Καλονής .

Αλλοι τρεις που οριστηκαν θα είναι τεταρτοι  όπως ο Σπάθας στο Παναιτωλικος-Καλλονή ο Αμπάρκιολης στοπ  Σκοντα Ξανθη-Εργοτέλης και ο Κάμπαξης στο Κασιώπη-ΠΑΟΚ