Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Καθως οδευουμε για τις δυο τελευταιες και κρισιμες αγωνιστικες της Β εθνικης της κανονικης διάρκειας  πρεπει να σημειώσουμε ότι στα παιγνιδια οφειλει η ΚΕΔ να βάλει διαιτητες υποψηφιους ανοδου αλλα και εκεινους που με τις μεχρι τωρα εμφανισεις του εχει πεισει για τις ικανότητες του .

Κι αυτό το στηρίζουμε στο γεγονός ότι ενώ τα σημαντικά παιγνιδια όπως ηταν του Παναιγιάλειου με τον Ηρακλη Ψαχνών και του Πανηλειακού με τον Φωστήρα  βγηκαν μια χαρα και κανενας δεν ασχολήθηκε τοσο με τον Αλέξανδρο  Κατσικογιάννη οσο και με τον Αρη Βάτσιο δεν συνέβη το ιδιο με τον Σπύρο Σταθόπουλο από την Δυτικη Αττικη που τακανε μουσκεμα στη συναντηση του Ολυμπιακου Βολου με την Επισκοπή.

Ο Σταθόπουλος εδωσε ένα ανυπαρκτο πεναλτυ υπερ των γηπεδούχων αφου η μπάλα όπως εδειξε και η τηλεόραση βρηκε το στηθος του Σουμπασάκη Ο Θανος Νικολακόπουλος του επεσημανε το σοβαρό λαθος που δεν ηταν το μονο αφου στη αρχη του αγωνα ειχε αγνοησει καθαρο πεναλτυ υπερ του Ολυμπιακου σε ανατροπη του Δεινόπαπα .Στο τελευταιο λεπτο ο Μπουξμπάουντ σηκωσε οφσαιντ (ηταν καθαρο) και ο  Σταθόπουλος αναγκάστηκε να ανακαλέσει το πέναλτυ που ειχε δωσει για σπρωξιμο στον Δρακάκη με αποτέλεσμα να φωνάζουν και παλι οι της Επισκοπής χωρις να εχουν δίκηο.

ΝΤΕΡΜΠΥ με τα όλα του εγινε στο Αιγίνιο οπου ο Θανάσης Τζήλος σφυριξε το  κρισιμο ματς Αιγινιακου –Ηρακλή  και συμφωνα με οσα παρατηρησε ο Νικος Αθανασίου ο Λαρισινός ρέφερυ εβγαλε το παιγνιδι μια χαρά και σωστα ενήργησε στο β μερος δινοντας συνεχεια σ ένα πεσιμο του Λιμα και σε μια φαση που οι του γηραιού ζητησαν πέναλτυ σε ακουσιο χερι αμυντικου των γηπδούχων.

Στα Μέγαρα ο Γιαννουλάκης διήθυνε ένα ευκολο παιγνιδι αλλα ο Πέτρος Κόνιαρης τον βρηκε καλο αφου εδειξε σοβαρότητα και δεν χαλάρωσε.

ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ο Σίφης Σφακιανάκης ηταν ανετος στη συναντηση με την Καβάλα σ ένα αγωνα που ειχε ενδιαφέρον Μάλιστα στα τελευταια λεπτα εδωσε δυο κοκκινες στον Βαλεριάνο και Σουάνη που πηραν δευτερη κιτρινη .Ο Σπυρος Κανούλης εμεινε ικανοποιημενος από την διαιτησια του .Βοηθοι ηταν Κουτσόγιανος και Γεωργάκης .

ΜΑΧΗ εγινε στην Λαρισα στη συναντηση του Τυρνάβου με τον Γάζωρο Ο Φωτης Τερετίδης στάθηκε πολύ καλα και αρεσε στον Ροντση .Βοηθοι του ηταν Λάζαρης Παπαδόπουλος και τεταρτος ο Λυμπούδης.

Καλη αποδοση ειχε και ο Γιαννης Σωσωνης στη αναμέτρηση του Αχαρναικου με την Παναχαική όπως και ο Φωτης στο ματς της Γλυφάδας με τα Χανιά.