Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Στο βορειο ομιλο το μεγάλο μάτς εγινε στη Ζάκυνθο οπου ο Αλεξανδρος Κατσικογιάννης εφερε σε περας μια δυσκολη αποστολή σ ένα αγωνα κοντρα στο Γάζωρο που ειχε φασεις αλλα ο ιδιος απεδωσε δικαιοσυνη κατι που επεσημανε στο φινάλε και ο Αθηναιος παρατηρητής Νικος Ιωσηφόγλου .Βοηθοι ηταν οι Διαμάντης από τη Σάμο και Κωνσταντινου από τη Πρέβεζα απ οπου ηταν κα ο τέταρτος Ρούσσος Μπεκερζής.

ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ο Αγησίλαος Μπουρμασόπουλος ειχε ευκολο εργο κατι που μαρτυρει και το 6-0 του Ηρακλή επι του Πιερικου.Παρατηρητής ηταν ο Βασίλης Παμπορίδης  ,βοηθοι οι Παπαδημητρίου Γ Αναστασιου και τεταρτος ο Ηλιας Αναστασίου.

ΣΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ο Ακης Τίκας εκανε καλη εμφανιση στο παγνιδι του Βατανιακου με τη  Καλαμαρια Ο Πετρος Δροσινός από την Χαλκιδικη εμεινε ευχαριστημενος από την αποδοση του όπως και από τους βοηθούς  Καραλή,Σιαμέτη Τεταρτος ηταν ο Αγγελακόπουλος.

ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ο Μπάμπης Σελεμίδης(ΦΩΤΟ)  από τη Πέλλα ηταν πολύ καλός και κρατησε τον πειθαρχικο ελέγχο σ ένα ματς που ηταν δυνατο αλλα χωρις φάσεις.Ο παρατηρητής Χ.Γκιρίνης εμεινε απολυτα ικανοποιημενος .Βοηθοι ηταν οι Η.Παπαδοπουλος ,Περικλείδης και τέταρτος ο Λυμπούδης και οι τρεις από  τη Μακεδονία.

ΣΤΗ ΚΑΒΑΛΑ ο Γιώργος Κυριαζίδης πηγε μια χαρα αφου επαιξε ρολο και η ανετη επικρατιση των φιλοξενούμενων .Παρατηρητής ηταν ο Πετρος Τρυφων από τη Δράμα και βοηθοι Βασιλόπουλος Εβρου ,Μανάκης Θράκης όπως ηταν και ο τεταρτος Κιπιτζής.