Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα (12/12), σε ηλικία 63 ετών, έπειτα από πολύχρονη μάχη με την επάρατο, ο πρώην διαιτητής Τάκης Παπαντωνίου.

Εφοριακός στο επάγγλεμα και πατέρας τεσσάρων παιδιών, ο Τάκης Παπαντωνίου διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος του Σ.Δ.ΗΠ., ενώ συμμετείχε σε επιτροπές του Συνδέσμου αλλά και της Ο.Δ.Π.Ε.

Την τριετία, μάλιστα, 1994-97 τόσο ο ίδιος όσο και ο Σ.Δ.ΗΠ. είχαν πρωταγωνιστήσει με κινητοποιήσεις και δυναμικές παρεμβάσεις για την αποφυγή της υπαγωγής της διαιτησίας στην ΕΠΟ καθώς και τη διοικητική της ανεξαρτησία σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό.

Κατά κοινή ομολογία ο Τάκης Παπαντωνίου είχε τα χαρακτηριστικά του παράγοντα "μαχητή" που διεκδικούσε χωρίς να συμβιβάζεται εύκολα, ενώ επί θητείας του στην προεδρία του Σ.Δ.ΗΠ. διευρύνθηκε ο ορίζοντας φιλίας, γνωριμιών και εκτίμησης για τους Γιαννιώτες διαιιτητές.

Η κηδεία του θα γίνει το Σαββατο  (13/12) και ώρα 15:30 στον Άγιο Ιωάννη Ανατολής.

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΗΠΕΙΡΟΥ καθώς και η Επιτροπή Διαιτησίας της Ενώσεως μας, εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του εκλιπόντος πρώην διαιτητή Δημήτρη Παπαντωνίου

Η συντακτική ομάδα του PASsports.gr εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στους οικείους του.

www.passports.gr