Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

Η αυθαιρεσια του προεδρου της ΕΠΣ Λέσβου Σταυρου  Ψαρόπουλου και γενικα της διοίκησης του   να μειώσει την τιμωρια που επέβαλε η πειθαρχικη επιτροπή  της ενωσης στον ποδοσφαιριστη του Αφάλωνα Χαρατσιάρη από πεντε σε δυο αγωνιστικές ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ και φυσικα δεν προκειται να περάσει Αυτό μπορούσε να το κανει σε δευτερο βαθμό η ΕΦΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ οποτε  η ενέργεια της ΕΠΣ Λέσβου να καταστρατηγήσει το καταστατικό και το πειθαρχικο δικαιο είναι ΚΟΛΑΦΟΣ και προκαλει τριγμους στην ενωση .

Την αποκάλυψη εκανε το σαιτ της Μυτιλήνης  www.lesvossport.grκαι φυσικα πρεπει να πουμε εκ προοιμίου ότι ο εν λογω ποδοσφαιρστης θα εκτισει κανονικα την ποινη που του επεβλήθη  γιατι το ρουσφέτι της ΕΠΣ Λέσβου είναι πέρα για πέρα πάρανομο .Να λοιπον τι εγραψε το εν λογω σαιτ

«Επειδή εμείς εδώ στο LesvoSport.gr προσπαθούμε να σας ενημερώνουμε πάντοτε έγκαιρα και προ πάντων έγκυρα, σας δημοσιεύουμε το έγγραφο – απόφαση της ΕΠΣΛ, που επιβεβαιώνει τη μείωση της ποινής του ποδοσφαιριστή του Κεραυνού Αφάλωνα  Ζαφείρη Χαρατσιάρη, από 5 αγωνιστικές σε 2.

Σας δημοσιεύουμε επίσης και το απόσπασμα από την ανάρτηση της επίσημης ιστοσελίδας της ΕΠΣΛ, όπου έχει αναρτηθεί η αρχική ποινή των 5 αγωνιστικών.

Πρέπει να σημειώσουμε, ότι πουθενά στην επίσημη ιστοσελίδα δεν έχει αναρτηθεί η απόφαση της μείωσης της ποινής του ποδοσφαιριστή.

Να επισημάνουμε επίσης, ότι εκτός από την ομάδα του Κεραυνού Αφάλωνα – η οποία φυσικά δεν φέρει ευθύνη – δεν ενημερώθηκε καμία άλλη ομάδα της Α’ Κατηγορίας, για τη μείωση της ποινής.

Τέλος, το πιο επιλήψιμο είναι το γεγονός, ότι έπρεπε να είχε ενημερωθεί η ΕΠΟ, η οποία θα ενέκρινε και τη μείωση της ποινής του παίκτη του Κεραυνού.

Μέχρι αυτή τη στιγμή πάντως η ΕΠΣΛ, δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα επί του θέματος, για να διευκρινίσει αν έγιναν όλες οι νόμιμες διαδικασίες και αν ήταν ενήμερη και η ΕΠΟ.

Σας παραθέτουμε τα δύο αυτά ντοκουμέντα.

Η ΑΡΧΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΑΓΩΝΑΣ: Κεραυνός Αφάλωνα – Οδ. Ελύτης στις 07-09-13.

Ο ποδοσφαιριστής ΧΑΡΑΤΣΙΑΡΗΣ Ζ. της ομάδας Κεραυνός Αφάλωνας με αριθμ. δελτ. 1141084 και αριθμ. φαν. -5-, τιμωρείται με ποινή ( 5 ) πέντε αγωνιστικών (ώς αρχηγός).