Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Τελικα ο Βαγγέλης Κιοτζένης που σφύριξε τον αγώνα της Επανωμής με τον Ολυμπιακο Βολου ηταν καλός η κακός.Ειναι ένα ερώτημα που διχάζει Αφου η ΚΕΔ εχοντας επισημη πληροφόριση από τον Κατερινιώτη παρατηρητή Γιαννη Παπαδημητρίου θεωρεί ότι ο ρέφερυ πέτυχε στο εργο του Αντιθετα οι δυο ομάδες διαμαρτύρονται για τους δικους τους λόγους και μιλουν για λάθη που η επιτροπη διαιτησιας θα δει και το βίντεο αλλα για την ωρα δεν συμφωνει με το υφος των ανακοινώσεων που εβγαλαν .

Η  Αναγέννηση Επανωμής  φωνάζει  για τη διαιτησία και ο προεδρος της κανει   λόγο για «παραποδόσφαιρο». Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς διαμαρτυρονται  κυρίως για την ανακοπή του Τοπούζη ως οφσάιντ στο πρώτο μέρος (ενώ φάνηκε να καλύπτεται) και ενώ ξεχυνόταν σε θέση για γκολ (μόνος με τον Γκίτκο), όπως και για επιθετικό φάουλ στον Πέτρο Τοπούζη στις καθυστερήσεις. Όταν ο φορ των γηπεδούχων σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τζανδάρης… έμπαινε με τα δίχτυα στη μπάλα (υπήρξε έγκαιρο σφύριγμα του ρέφερι).

Μιχάλης Μπαλασάς (πρόεδρος Αναγ. Επανομής): «Σε αυτό το παιχνίδι αναδείχθηκε η… ξεφτίλα, σε όλο της το μεγαλείο! Όλη την εβδομάδα είχε… βουίξει ο τόπος ότι το παιχνίδι με διαιτητή τον Κιοτζένη είναι «διπλό» και αποδείχθηκε περίτρανα. Το παραποδόσφαιρο διοικεί το ποδόσφαιρο! Ντρέπομαι που ασχολούμαι με τον χώρο και δεν αναφέρομαι μόνο στη διαιτησία, που μας αδίκησε σε δυο περιπτώσεις με τον Τοπούζη, αλλά και στην επιλογή του αντιπάλου να πετά μπάλες μέσα στο γήπεδο. Το ποτήρι ξεχείλισε και αν οι αρμόδιοι συνεχίσουν να στέλνουν… Κιοτζένηδες στην Επανομή, δεν θα είναι απίθανο να θρηνήσουμε θύματα και να κλάψουνε μανούλες! Ας δουν το βίντεο οι αρμόδιοι!».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Από την άλλη πλευρα μπορει  ο Ολυμπιακός Βόλου να πηρε τους βαθμούς της νίκης   αλλά οι Θεσσαλοί έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Ευάγγελου Κιοτζένη ο οποίος τονίζουν ότι δεν έδωσε δυο πέναλτι στην ομάδα τους και ακύρωσε, κακώς, κανονικό γκολ.

Στην ανακοινωση που εβγαλαν  αναφέρεται: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ καταγγέλλει δημόσια την απαράδεκτη και μεροληπτική διαιτησία του διαιτητή κ. Ευάγγελου Κιοτζένη στον αγώνα Αναγέννηση Επανομής – Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος δεν έδωσε δύο καταφανέστατα πέναλτι υπέρ της ομάδας μας και ακύρωσε επιδεικτικά κανονικά επιτευχθέν γκολ της ομάδας μας.

Αυτή τη διαιτητική συμπεριφορά, τα Μ.Μ.Ε., ο φίλαθλος κόσμος και οι δημοσιογράφοι του αθλητικού ρεπορτάζ τη χαρακτηρίζουν εντεταλμένη υπηρεσία και του διαιτητή του προσάπτουν την ετικέτα "εργαλείο". Οι κύριοι Δούρος και Μπριάκος της ΚΕΔ θα πρέπει να απαντήσουν εάν επιθυμούν να εμφανιστούν ξανά στο προσκήνιο οι βρικόλακες της διαιτησίας όπως παλιά που ρουφούσαν μόνο αίμα και θέριζαν τους καρπούς τους…

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ δεν έχει μάθει να μάχεται σε επίπεδο ανακοινώσεων διαμαρτυρίας, πλην όμως αυτή τη φορά η συμπεριφορά του εν λόγω κυρίου ξεπέρασε τα εσκαμμένα. Το νικηφόρο αποτέλεσμα που κατάφερε η ομάδα μας δεν αναχαιτίζει την οργή και την αγανάκτηση μας γι’ αυτό το φιλμ ιλαροτραγωδίας που εκτυλίχτηκε."

ΣΗΜ ΣΥΝΤΑΞΗΣ  Μαλλον θα πρόκειται για παρανόηση αφου ο Ολυμπιακος Βολου κακώς αναφέρει τα ονοματα των Θανάση Μπριάκου και Γιώργου Δούρου αφου αυτοι δεν εχουν να κανουν με τους διαιτητές της Β εθνικής Τους ορισμους εχει ο Δημήτρης Καλύβας και η μονη εμπλοκή του Μπριάκου εχει να κανει με το οτι ορίζει τους  παρατηρητές διαιτησιας Απο εκει και μετα τοσο ο ιδιος οσο και ο Δούρος ασχολούνται με την σουπερ λίγκ ,οπου ο αναπληρωτης προεδρος βαζει τους παρατηρητές ο δε Δούρος επιλέγει τους  διαιτητες των αγώνων .Αυτη ειναι η πραγματικότητα ο δε Γιαννης Τσαχειλίδης εχει τους ορισμους στην Γ εθνική και στους ομίλους του νότου στην Δ εθνική .Στο βορρα οριζει στη κατηγορία αυτη ο Καλύβας.