Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Δυο Αθηναίοι διαιτητές ,ο διεθνής Ανδρέας Παππάς και ο Αγγελος Ευαγγέλου που ειναι  και φίλοι εγιναν κουμπάροι βαπτιζοντας το μεσημέρι της Κυριακής την κορη του Αθηναίου παράγοντα της διαιτησιας Κωστα Ακρίδα Το μυστηριο εγινε στο παρεκλήσι του Τίμιου Σταυρου στο κτήμα Chevalier στη Βαρυπόμπη παρουσια πολλων συγγενων και φιλων αλλα και διαιτητών εν ενεργεια και μη που ευχήθηκαν στον Κώστα Ακριδα και την γυναίκα του Αγάπη να του ζήσει η χαριτωμένη κορούλα τους Αριάδνη.Και βεβαια στους νονούς παντα αξιοι και με επιτυχιες στην ζωη και στην διαιτησία .

Ακολούθησε γευμα και γλέντι με χορους τραγουδια που κράτησε μεχρι το απόγευμα .Απο τους διαιτητες ηταν οι διεθνείς Θανάσης Γιάχος και Σταύρος Τριτσώνης που ταλεγαν για πολυ ωρα ,ο διεθνης παρατηρητης Χριστόφορος Ζωγράφος ,οι βοηθοι Β εθνικς Παναγιώτης Νακόπουλος και Μανώλης Γιαννουγλίδης .ο διαιτητης Δ εθνικης Φωτης Ντάουλας  καθως και ο διαιτητής της ΕΠΣΑΝΑ Αρης Γαλάνης .Απο τους μη εν ενεργεια διαιτητές ηταν ο πρωην αρχιδιαιτητής Γιώργος Ψυχομάνης με τον Χρήστο Δημόπουλο,καθως επίσης Γ. Παππας Φ. Αρμάος ,Μαρίνης ,Κάππας καθως επισης και ο Γιώργος Κασναφέρης .

Σημειώνουμε την παρουσια πολλων συναδέλφων απο την ΕΡΑ ΣΠΟΡ Λ.Σαρελάκου ,Α Αντωνίνη,Θ.Μπλούνα ,Χρ..Κοντού Στο φωτογραφικο ενσταντανέ οι δυο νονοι με τον Ευαγγέλου να εχει στα χερια του την χαριτωμενη Αριάδνη Οι ευχες μας συνοδευουν το ζευγος Ακρίδα να τους ζήσει και στους δυο κουμπάρους να ειναι παντα αξιοι