Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ολος ο διεθνής Τυπος ασχολείται πέρα από τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την πρόκριση της Ρεάλ και τον μεγάλο πρωταγωνιστη Κριστιαν, Ρονάλντο  και με τον Τουρκο ρέφερθ Τσακίρ που αναδείχτηκε με τα φαλτσοσφρίγματα του σε  κεντρικό πρόσωπο.

Χαρακτηριστικά τα όσα γράφει η Sun. Ότι σε μία μέρα που έπαιζαν δύο κορυφαίες ομάδες, όλοι ασχολούνται με το διαιτητή!

Η Marca υπογραμμίζει  ότι η αποβολή του Νάνι ήταν τραβηγμένη, ενώ είχε τίτλο: «Καρδιά Πρωταθλητή. Η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε το Ολντ Τράφορντ, μία βδομάδα από το όνειρο στην πορεία για το δέκατο»,
Φυσικά, έχει αναφορά και στον Κριστιάνο Ρονάλντο, γράφοντας: «Σερ Κριστιάνο. Αποθεώθηκε στο Θέατρο των Ονείρων, σημείωσε το καθοριστικό γκολ και δεν το πανηγύρισε».

«Μεγάλη εβδομάδα!» Αναφέρει χαρακτηριστικά η As, έχοντας στο πρωτοσέλιδό της τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης να πανηγυρίζουν. «Μετά τη Μπαρτσελόνα, χτύπησε και στο Μάντσεστερ.

Η καταλανική El Mundo έχει πρωτοσέλιδο τον Μασεράνο, και χαμηλά αναφέρει: «Η Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε με βοήθεια». Στο ίδιο κλίμα και η Sport, που τονίζει: «Δώρο στη Μαδρίτη. Η άδικη αποβολή του Νάνι στο 1-0 έκρινε την αναμέτρηση».

«Τι έκανες Τούρκε; Την έκλεψαν! Ο διαιτητής από την Κωνσταντινούπολη αρνήθηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μια θέση στα προημιτελικά με κόκκινη κάρτα στον Νάνι», ανέφερε η Daily Mail.

«Οι φιλοδοξίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Τσάμπιονς Λιγκ έληξαν υπό αμφιλεγόμενες συνθήκες που άφησαν τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και τους παίκτες του οργισμένους στο Old Trafford», γράφει το BBC, ενώ το Skysports αναφέρει: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στο Old Trafford για να πετάξει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ των 10 παικτών εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, με την Ρεάλ Μαδρίτης να θριαμβεύει με 2-1 και συνολικό σκορ 3-2».

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε το νικητήριο γκολ και η Μάντεσεστερ Γιουνάιτεντ πετάχτηκε εκτός του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού ο Νάνι δέχτηκε αμφιλεγόμενη κόκκινη κάρτα», γράφει από την πλευρά της η Telegraph.

Ο Guardian αναφέρει: «Η αυστηρή κόκκινη κάρτα στον Νάνι άλλαξε το παιχνίδι, με την Ρεάλ να επιστρέφει από το 1-0 και να προκρίνεται».

Τέλος η Independent γράφει για τον διαιτητή: «Στην καθημερινή του δουλειά, ο Τούρκος διαιτητής Κουνείτ Τσακίρ είναι ένας ασφαλιστής, χωρίς αμφιβολία ένας άνθρωπος δοσμένος σε νηφάλιες κρίσεις σχετικά με τις αυθαίρετες, παράλογες ατυχήματα που έρχονται από το πουθενά και πλήττουν την καθημερινότητα του κόσμου. Την νύχτα που πέρασε, ήταν ένας υπάλληλος από την Κωνσταντινούπολη που έφερε την καταστροφή».

Πηγη www.in.gr