Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Με επιτυχια ολοκληρώθηκε στη Βέροια το σεμινάριο των διαιτητών - ταλέντων Γ Εθνικής της Βορείου Ελλάδος.με τη συμμετοχη 16 διαιτητών.

 Το πρόγραμμα ξεκίνησε στο γήπεδο της ΕΠΣ Ημαθίας όπου οι 16 διαιτητές ταλέντα έτρεξαν για πρώτη φορά το yo yo τεστ.

Στη συνέχεια από 13 30 έως 18 15 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Βεροιόπολις  το σεμινάριο, το οποίο ξεκίνησε με χαιρετισμό του μέλους της ΚΕΔ  Γιώργου Αμυγδαλή.

 Κατόπιν  έγινε ενημέρωση για το πρόγραμμα ταλέντα και μέντορες, γραπτές εξετάσεις, βίντεο τεστ, τεστ αγγλικών και μάθημα για τις θέσεις και την κίνηση του διαιτητή στον αγωνιστικό χώρο από τον υπεύθυνο εκπαίδευσης Θανάση Μπριάκο.

 Ακολούθησε ο Εθνικός γυμναστής Βασίλης Λώλης  ενημέρωσε τους διαιτητές για τα αποτελέσματα του yo yo τεστ που είχαν κάνει το πρωί.

 Τέλος μάθημα και ανατροφοδότηση του βίντεο τεστ για την σοβαρότητα των παραβάσεων από το μέλος της ΚΕΔ και αρμόδιο ορισμού Γ Εθνικής Γιώργο Αμυγδαλή.Το σεμινάριο τελείωσε με ερωτήσεις των διαιτητών ταλέντων.

 Οι διαιτητές που συμμετείχαν στο σεμινάριο ήταν:Κουμπαράκης (Θράκης), Παρχαρίδης (Δράμας), Γκουγκούδης (Σερρών), Δραγούσης (Κιλκίς), Τσιοφλίκη (Λάρισας), Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας), Μάντζιος (Ηπείρου), Πάνος (Ηπείρου), Αθανασίου (Άρτας), Κολυτάς (κέρκυρας), Μαρόπουλος (Ημαθίας), Φωτιάς και Σιδηρόπουλος (Πέλλας), Δραγάτης (Χαλκιδικής), Τσέτσιλας (Γρεβενών).