Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Στο ξενοδοχείο Βεροιόπολις εγινε  το σεμινάριο των εκπαιδευτών των επιτροπων διαιτησιας των ΕΠΣ  Βορείου Ελλάδος.Το πρόγραμμα περιλάμβανε πολλά θέματα βελτίωσης της εκπαίδευσης και παρουσιάστηκε πολύ νέο εκπαιδευτικό υλικό.

Το ενδιαφέρον των εκπαιδευτών ήταν μεγάλο ενώ έγινε και αρκετή συζήτηση για ανάλυση περιπτώσεων αγώνα. Στην έναρξη του σεμιναρίου το μίλησε στους εκπαιδευτές το μέλος της ΚΕΔ Γιώργος Αμυγδαλής.

 Ο υπεύθυνος εκπαίδευσης Θανάσης Μπριάκος παρουσίασε τα πάντα πολύ αναλυτικά και πλέον όλοι είναι πανέτοιμοι για να καλύψουν σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου τις εβδομαδιαίες επιμορφωτικές συναντήσεις στις ΕΔ της Ένωσής τους με τον καλύτερο και αποδοτικότερο τρόπο. 

 Όλο το νέο εκπαιδευτικό υλικό θα αποσταλεί ηλεκτρονικά τις επόμενες ημέρες. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το νέο και σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό που παρουσιάστηκε.

 Τα θέματα του σεμιναρίου ήταν:Στόχοι του σεμιναρίου-Μεθοδολογία εκπαίδευσης -Μηνιαίοι Εκπαιδευτικοί κύκλοι-Κανόνας 11 –Διαδραστικό εκπαιδευτικό υλικό σχολών διαιτησίας-DVD για μικρές ηλικίες-DVD Ανάλυση τακτικής και συστημάτων ποδοσφαίρου-DVD Διαδραστικών μαθημάτων-DVD RAP 2013-14-Σύστημα ηλεκτρονικής αποστολής εκπαιδευτικού υλικού

 Οι εκπαιδευτές που συμμετείχαν στο σεμινάριο ήταν:

ΤΡΥΦΩΝ

ΠΕΤΡΟΣ

ΣΤΡΑΤΟΥΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ              

ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΝΤΟΣΙΔΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΥΔΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΚΩΤΟΥΛΑΣ

ΠΕΤΡΟΣ

ΤΖΙΚΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΤΑΚΟΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΚΑΡΑΚΕΛΙΔΗΣ

ΔΑΜΙΑΝΟΣ

ΝΤΑΜΠΩΣΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΓΚΥΡΙΝΗΣ

ΧΡΥΣΑΦΗΣ

ΓΙΑΠΡΑΚΗΣ 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΝΤΕΛΕΡΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΡΓΥΡΗΣ

ΔΑΛΛΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΡΟΝΤΣΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΚΟΥΛΙΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΤΣΙΜΕΝΤΕΡΙΔΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΦΙΤΣΑΣ

ΗΛΙΑΣ

ΚΑΝΟΥΛΗΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΝΙΤΣΑΣ

ΑΣΤΕΡΙΟΣ

ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ

 ΜΕΝΤΟΡΕΣ

Ακολούθησε  το σεμινάριο των μεντόρων ν των ΕΔ Βορείου Ελλάδος.Το πρόγραμμα περιλάμβανε πολλά θέματα βελτίωσης της εκπαίδευσης και παρουσιάστηκε πολύ νέο εκπαιδευτικό υλικό.

 Το ενδιαφέρον των μεντορων ήταν μεγάλο ενώ έγινε και αρκετή συζήτηση για ανάλυση περιπτώσεων αγώνα.Στην έναρξη του σεμιναρίου το μίλησε σ το μέλος της ΚΕΔ Γιώργος Αμυγδαλής

Τα θέματα του σεμιναρίου ήταν:-Στόχοι του σεμιναρίου-Μεθοδολογία εκπαίδευσης 

-Μηνιαίοι Εκπαιδευτικοί κύκλοι-Κανόνας 11 – Διαδραστικό εκπαιδευτικό υλικό σχολών διαιτησίας-DVD για μικρές ηλικίες-DVD Ανάλυση τακτικής και συστημάτων ποδοσφαίρου-DVD Διαδραστικών μαθημάτων-DVD RAP 2013-14-Σύστημα ηλεκτρονικής αποστολής εκπαιδευτικού υλικού