Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Oλοκληρώθηκαν οι εκκρεμότητες που υπήρχαν σχετικά με τα αγωνιστικά τεστ της Σούπερ Λίγκας.

Χθες στα τεστ έλαβαν μέρος και τα έβγαλαν με άνεση οι διεθνείς Γιάχος, Παππάς, Κουκουλάκης, Καλογερόπουλος, από την Σούπερ Λίγκα επίσης ο Παπαπέτρου και ο Αρετόπουλος και από την Φούτμπολ Λιγκ, ο Αγγελος Ευαγγέλου, ο Μπλούνας από τη Φθιώτιδα.

Ολοι πήγαν σε χρόνους πάνω από 18.2, ενώ εντυπωσίασαν οι Αρετόπουλος (Τρικάλων), Ευαγγέλου (Αθηνών) οι οποίοι ήταν άνετοι στο yo yo και τους σταμάτησαν στο 19.1.

Από τους βοηθούς το Ariet έβγαλαν οι διεθνείς Ευθυμιάδης (που ξεπέρασε τον τραυματισμό του), Γκάγκας, Κωσταράς, Καρσιώτης, όπως επίσης και οι Καρατζίκας, Τουμπακάρης, Φαντόπουλος, Αναστόπουλος από την Σούπερ Λίγκα.

Σήμερα το πρωί πέρασαν με επιτυχία τα τεστ ο Σταύρος Τριτσώνης και ο Χρήστος Ακρίβος.

Από τη Β' Εθνική δεν έτρεξαν ο Κοτσάνης (Δράμας) και η Μήτση που είναι τραυματίες.

Στα τεστ των νέων διαιτητών πέρασε με επιτυχία ο Νίκος Ανούσος (Λακωνίας), που επιστρέφει, ενώ σε πολύ καλή κατάσταση εμφανίστηκαν οι Αθηναίοι Γκάμαρης, Ντάουλας, Γρίμμας, Φωτόπουλος, Τσουκαλάς, όπως και από πλευράς ΕΠΣΑΝΑ οι Μάλαμας, Δραγάτης, Μανιώτης, Αντιπαριώτης, Ζαχαρόπουλος, Α. Βλάχος, Αντ. Βλάχος και Γουρνιάς. Η Ελένη Αντωνίου δεν συμμετείχε στα τεστ γιατί είναι έγκυος, αλλά πέρασε τις γραπτές εξετάσεις για να παραμείνει στον πίνακα των διεθνών.

Από αύριο η δράση μεταφέρεται στην Κρήτη για τα τεστ των διαιτητών Γ'-Δ', νέων υποψήφιων και παρατηρητών, εκπαιδευτών και από την Τετάρτη η ΚΕΔ ξεκινά την σύνταξη των νέων πινάκων, που για τη Σούπερ Λίγκα και την Φούτμπολ Λιγκ αναμένεται να ανακοινωθούν το αργότερο στις 11 του μήνα.