Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΚΕΔ  ΚΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝ ΠΗΓΑΝ  ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ,ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΑ ΚΑΙ  ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥΣ  ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ NEGREPONTE. ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣ ΤΟΥΣ. 

 ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΘΑ ΜΕΛΕΤΗΘΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ.

                   

ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ , Ι ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ,ΣΥΜΦΩΝΑ  ΜΕ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ!!!

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ υπήρξε καθολικη αποδοχη  για να υπαρχει σε κάθε σεμινάριο μια εκπληξη οπώς τωρα που διαιτητες και βοηθοι συν καποιους παρατηρητες χωρίστηκαν σε ομάδες και επαιξαν 5Χ5 καθως και μπάσκετ και σε παρέμβαση του ο Δημητρης Θάνος ζητησε να καθιερωθει  για να ξεφευγει λιγο το μυαλο των διαιτητων από τα μαθηματα και τις εξετάσεις .

 

ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΚΕΔ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ. ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΓΚΛΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΓΚΑΙΤΑΤΖΗΣ.ΤΟ ΚΛΙΠ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΔΑΓΚΛΗΣ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΑΡΕΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ

ΑΙΣΘΗΣΗ προκάλεσε το μαθημα του εργοφυσιολόγου Αντωνη  Γρηγοριάδη για την εργοφυσιολογία τον προγραμματισμο και την αξιολόγιση στην συγχρονη διαιτησια.Ειναι χαρακτηριστικο ότι χαρις στα μηχανηματα που ειχε μαζι του πηρε αιμα στους πρωτεύσαντες στο yo-yo  Aρετόπουλο και Κοντιζά και τους βρηκε μια χαρα