Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Είναι πλεον γεγονός Οι διαιτητές  και οι βοηθοι της Γ εθνικής αλλα και οσοι είναι στον πινακα της Δ κατηγοριας γυμνάζονται με μεγαλυτερη διάθεση Και αποψε στο Μακροχώρι το απέδειξαν με τον πιο ιδανικό τροπο .Ενω δεν ειχαν υποχρέωση να τρέξουν 24,εκατοπενηντάρια ( ο κανονισμος αναφέρει τα 20 ως οριο) εν τουτοις οι ιθυνοντες της ΚΕΔ τους αφησαν να τρέξουν μέχρι και τα 24 οσοι το επιθυμουσαν και το 75% των συμμετεχόντων  τα κατάφερε με ανεση .

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τους 80 που συμμετείχαν από τις ενώσεις της Κεντρικης και Δυτικης .Μακεδονίας Θεσσαλίας και Ηπείρου μονο δυο διαιτητες δεν περασαν το τεστ ο διαιτητης Γ εθνικης Μαλιώρας από τη Καρδίτσα και ο Λαρισινός Χητος που είναι στο πινακα της Δ εθνικης.Σημαντικο ότι ΟΥΔΕΙΣ βοηθος δεν αντιμετώπησε προβλημα και τα εβγαλαν απαντες.

Συμπερασματικα οι διαιτητες  και οι βοηθοι της Γ εθνικης εβαλαν τα .. γυαλια  στους συναδέλφους τους της φουτμπώλ λίγκ και εδειξαν ότι είναι ετοιμοι οι περισσότεροι για να βρεθουν πιο ψηλά .

Το Σάββατο θα τρεξουν οι υπολοιποι διαιτητες από τις ενωσεις της Αν.Μακεδονίας και της Θράκης .Πριν θα  γινουν μαθηματα και επισημανσεις από τον αναπληρωτη προεδρο της ΚΕΔ Δ.Καλύβα και τον επικεφαλης της επιμόρφωσης και εκπαιδευσης Θ.Μπριάκο .