Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η Ελληνικη διαιτησια θα εκπροσωπηθει κατά τον καλυτερο τροπο στα Ευρωπαικα κυπελλα Και δεν είναι μονο ο ορισμος του Τάσου Σιδηρόπουλου μετα από εξη χρονια σε ματς του τσάμπιονς λίγκ ,καθως τη Τετάρτη θα σφυρίξει το Αθλέτικο Μπιλμπάο-Σαχτιάρ αλλα και ο ορισμος του Θανάση Μπριάκου.

Ο διεθνης παρατηρητης εφυγε το πρωι για την Αγγλία καθως την Τετάρτη θα είναι παρατητητής διαιτησιας στον αγωνα Τσέλση-Σάλκε οπου θα κρινει μια σπουδαια σφυρίκτρτα τον Kροάτη Μπέμπεκ Αναμφίβολα προκειται για ένα σημαντικο ορισμο που εχει τη σημειολογικη του σημασια και δειχνει το ποσο πλεον μας υπολογιζουν στα Ευρωπαικα φορουμ της διαιτησιας.

- Ο Γιώργος Μπίκας ορίστηκε στον αγώνα για τη φάση των ομίλων του Europa League, Σλόβαν Μπρατισλάβας-Νάπολι (2/10/2014). Επίσης, θα συμμετάσχει στους αγώνες του 7ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων, που θα διεξαχθούν στην Ουγγαρία (21-26/10/2014).

 Είναι χαρακτηριστικο ότι η ΟΥΕΦΑ ωρισε επισης τον  διεθνη παρατηρητη Γιαννη Τσαχειλίδης  στο  regionscup και συγκεκριενα στον 8ο ομιλο που γινεται στην Πολωνια από 14-17 Σεπτεμβριου ενώ και οι γυναικες παρατηρητες  πιστοποιημενες από την ΟΥΕΦΑ πήγαν η μεν Αντωνία Κόκκοτου στη συναντηση των προκριματικών για το παγκόσμιο γυναικών στον Καναδά Κροατίας-Σλοβενίας  ενώ η Ελενη Κυρίου βρίσκεται στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα νεανίδων που γινεται στην Λιθουανία από 13-18 Σεπτεμβρίου .