Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ο Σταύρος Ψαρόπουλος επανακλέχτηκε στην ΕΠΣ Λέσβου αφου ο αιφνιδιασμος να ορισει εκλογες μεσα σ ενα μηνα ,προφανως ειχε τις πληροφορίες του,τον οδήγησε στην επικράτιση αφου η αντιπαλη παράταξη που στηρίχτηκε απο την Καλλονή δεν πρόλαβε να κανει τις ανάλογες διεργασιες και αρκέστηκε σε μια καλη παρουσια .Αυτο προκύπτει οτι απο τα 53 σωματεια που ψήφισαν ,με εξη ακυρα ,ο Ψαρόπουλος ηταν ο πλειοψηφίσας συμβουλος με 46 ψηφους και ο πρωτος απο την  αλλη μερια ο Παναγιώτης Μιχαλάκης με 20 ψηφους .

Παντως η κόντρα δεν προκειται να σβησει ευκολα καθως οι δυο πλευρες ειχαν αποδοθεί σε μια υποσχολογία που θα φανει τωρα αν θα υλοποιηθει Παράδειγμα ο Ψαρόπουλος ελεγε αόριστα οτι η ΕΠΟ  θα καλύψει τα μισα εξοδα της διαιτησιας ενω  η αλλη πλευρα παράταξη διαλαλούσε οτι θα καλυψει ολα τα εξοδα της διαιτησίας Φυσικα αυτη δεν βγήκε γιατι το προγραμμα της δεν εφτασε σ ολα τα σωματεια και τωρα ο εκλεγείς προεδρος πρεπει να βριει πορους για να υλοποιήσει αυτο που υποσχέθηκε γιατι ειναι ενα σημαντικο κονδύλι ,.κι οταν υποσχεσαι τα σωματεια δεν ξεχνουν .

Στη σταυροδοσία, πρώτος εξελέγη ο Σταύρος Ψαρρόπουλος (46), και ακολούθησαν οι Χάρης Καλλίας (42), Δημήτρης Ντουνιάς (40), Παναγιώτης Σάλτας (39), Παναγιώτης Βάλεσης (38), Λάμπρος Σταθάκης (37), Βασίλης Τσαγκάρης (37), Κυριάκος Πετρέλλης (37), Παναγιώτης Ανδριώτης (36), Λεωνίδας Σταυρινός (35) και Αριστείδης Χατζηκομνηνός (35). Οι συγκεκριμένοι 11 σύμβουλοι αποτελούν και το νέο ΔΣ της ΕΠΣ Λέσβου.

Αντίστοιχα, στην αντίπαλη παράταξη ο Παναγιώτης Μιχαλάκης συγκέντρωσε 20 ψήφους και ακολούθησαν οι Δημήτρης Βαρβαγιάννης (19), Νίκος Μαραγκός (19), Παναγιώτης Παπάζογλου (19), Στέλιος Αρχοντής (18), Σταύρος Μαριγλής (18), Βασίλης Ματεμτζής (18) και Τριανταφύλλου (17).

Ως αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι Άγγελος-Λαμπρινός Βλάττας, Ιορδάνης Θωμαΐδης, Νίκος Καρασάββας, Βαγγέλης Λυκαρδόπουλος, Γιώργος Τραντάλης, Νίκος Χρόνης, Ηλίας Καστρινέλλης, όλοι από την παράταξη Ψαρρόπουλου. Να σημειωθεί ότι η παράταξη του Δημήτρη Βαρβαγιάννη δεν κατέβασε υποψήφιους.

Ως εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι Βασίλης Παπασωτηρίου, Γρηγόρης Σιμιτζής και Μιχάλης Καζάζης από την πράταξη Ψαρρόπουλου. Επίσης, σε αυτή την επιτροπή η παράταξη του Δημήτρη Βαρβαγιάννη δεν κατέβασε υποψήφιους