Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ο Χιού Ντάλας εμπιστεύτηκε για το ντέρμπι της Κυριακής τον Χάρη Καλογερόπουλο από την Αθήνα, ο οποίος θα διευθύνει το δεύτερο πολύ μεγάλο ματς στην καριέρα του μετά τον περσινό ημιτελικό του Κυπέλλου Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-1.

Ταυτόχρονα, με αυτόν τον ορισμό φαίνεται ότι ο νεαρός ρέφερι, αστυνομικός στο επάγγελμα, είναι το μεγάλο φαβορί προκειμένου να προταθεί για τον πίνακα της ΦΙΦΑ προς κάλυψη της θέσης του Τάσου Κάκου, ο οποίος εγκατέλειψε την ενεργό δράση.

Είναι η δεύτερη φορά φέτος που ο Καλογερόπουλος θα βρεθεί στο Καραϊσκάκη. Η προηγούμενη ήταν την 4η αγωνιστική, όταν είχε διευθύνει την αναμέτρηση Ολυμπιακού - Βέροιας 3-0.

Ο Καλογερόπουλος έχει βγάλει το πρόγραμμα CORE της ΟΥΕΦΑ μαζί με τον Αλέξανδρο Γρεβένη, ο οποίος θα είναι ο πρώτος βοηθός του την Κυριακή και μπήκε στον πίνακα των διεθνών πέρσι. Μάλιστα ο διεθνής βοηθός από τη Χαλκιδική θα βρεθεί σε τρίτο σερί ντέρμπι αιωνών, αφού την περασμένη σεζόν ήταν βοηθός του Μάνταλου στη Λεωφόρο (0-1) και του Σιδηρόπουλου στο Καραϊσκάκη (0-3).

Δεύτερος βοηθός θα είναι ο έμπειρος Νίκος Γεωργαράκος, που θα βρεθεί για δεύτερη φορά στο Καραϊσκάκη για ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού. Η πρώτη ήταν την σεζόν 2012-13 με διαιτητή τον Ανδρέα Παππά και το ματς είχε λήξει ισόπαλο 1-1.

Τέταρτος ορίστηκε ο διεθνής Ηλίας Σπάθας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Δημήτρης Νταμπώσης από την Πιερία.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας:

 

http://www.epo.gr/Default.aspx?a_id=44336