Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η ΚΕΔ θα αποφανθει μετα και την εκθεση που θα στείλει η Σοφία Γρυλλάκη για τον Μενιο Κουτσιαύτη που σφύριξε τον αγώνα της Τρίπολης .Η εκτιμηση που υπάρχει είναι ότι εκανε λάθη και δεδομενου ότι στο γηπεδο επεφτε νεροποντή και η ορατοτητα ηταν περιωρισμενη , η Χανιώτισα παρατηρητής πολύ σωστα ειπε ότι θα κανει χρηση βίντεο .Το οποιο φυσικα θα δουν και οι ιθύνοντες της Κεντρικής επιτροπής διαιτησιας.

Τα δεδομενα που υπάρχουν είναι δυο Δεν φαινεται ότι ο Χοσέμι δινει κουτουλια στον Μπεθάρες για να δει απευθείας κόκκινη Μια κιτρινη θα ηταν αρκετη αφου  δεν προκύπτει απ οσα δειχνει η τηλεόραση πως υπήρξε αντιαθλητικο κτύπημα εκ μέρους του αμυντικου της Θρακιώτικης ΠΑΕ.

Στη φαση που η Ξανθη σκοράρει  στις καθυστερήσεις με τον Σολάρι ,ο Ερνάντεζ είναι εκτός μικρής περιοχής ,χανει την μπάλα χωρις να του γινει φάουλ και μετα φαινεται να υπαρχει  επαφη η οποια όμως δεν μπορει να ληφθει υποψιν ως θεσφατο ότι ο γκολκήπερ δεν μαρκάρεται γιατι ακριβώς όλα συμβαινουν εκτος μικρής περιοχής.Ο Κουτσιαύτης σφυριξε φάουλ και προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των παραγόντων της Θρακιώτικης ΠΑΕ που εβγαλαν και ανακοινωση στην οποια αναφέρουν

  «Κύριε Σαρρή, είναι απίθανο αυτό που έγινε σήμερα στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Εκτός των άλλων που οι ιθύνοντες κι εσείς θα κρίνετε, ο διαιτητής σταματάει τον παίκτη μας προ της εστίας, για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας φάουλ, σε μία φάση που δεν υπάρχει ούτε καν επαφή. Να είστε σίγουροι, για τα όποια κακά υπάρχουν ή έχουν γίνει στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, δεν φταίει σε τίποτα η ομάδα μας.

Ειλικρινά, σας ευχαριστούμε όλους για την κατανόησή σας».

Παντως είναι αληθεια ότι στον Κουτσιαύτη ετυχαν ένα σωρο φασεις σ ένα παιγνιδι που εγινε κατω από   αντιξοες καιρικές συνθήκες και προσπάθησε να ανταπεξέλθει των δυσκολιών με τη διαφορα ότι δεν του βγηκαν όλα τα σφυρίγματα εχοντας βοηθους τον Μαγιάννη και τον Ζυγούρη και τεταρτο τον Γιάννη Κάμπαξη .