Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ο Τριαντάφυλος Τίκας αδικησε την δισιτησια και τον ευατο του και τακανε μαντάρα στο Θεσσαλικό ντέρμπυ Νικης –Ολυμπιακου Βολου.Οσοι ειδαν το μάτς απογοητεύθηκαν από την εμφάνιση του που ηταν κατώτερη των δυνατοτήτων του με αποτέλεσμα και ο Λαμιώτης παρατηρητής Γιώργος Παπαμίχος να του μεταφέρει στο φινάλε τον προβληματισμό του για τα λαθη στα οποια υπέπεσε ,που σημαινει χαμηλή βαθμολόγιση και διαθεσιμότητα

Ο εκ Καρδίτσας διαιτητής ηταν εκτος τοπου και χρονου και δεν ειχε καθόλου ψυχολογια για να παιξει ένα τέτοιο μάτς που ηθελε υπευθυνότητα και  πανω απ όλα σωστη διαχείρηση .Ισες αποστάσεις και στη μεση όλα για να υπάρξουν παράπονα .Ο Τίκας όμως τακανε θάλασσα και εκτος ότι μοιραζε για ψυλλου πήδημα κάρτες εφτασε στο σημειο να βγάλει τρεις παικτες της Νικης και ένα του Ολυμπιακου στη φαση του καταλογισθέντος πεναλτυ υπερ των γηπεδούχων αφου ο Φλίγκος ηταν σε προφανή θεση Τραβηγμένη η αποβολη του Κυριάκου στο 68 που του εδωσε σε κλάσματα δευτερολέπτου δυο συνεχόμενες κίτρινες ενώ καλιστα θα μπορουσε να αποφυγει την δευτερη κιτρινη στον Βέρτζο στο 80 που εκανε ένα επιπόλαιο φάουλ για να φέρει σε πέρας την αποστολη του χωρις να δωσει λαβη για δυσμενή σχολια.

Ο Τικας εχασε την ευκαιρια να πεισει ότι είναι πράγματι στον πίνακα των υποψήφιων  και εχει τα προσόντα να εξελιχθεί .Δυστυχώς ηταν κακός και λιγο για ένα τετοιο παιγνιδι.οπου τα στατιστικά τον εξέθεσαν αφου εδωσε 31 φάουλ υπερ του Ολυμπαικου και 10 μονο υπερ της Νικης όταν η κατοχή της μπάλας ηταν 46 με 54% πσροτι οι γηπεδουχοι επαιζαν από το 46 με 10 ,από το 68 με εννια και από το 80 με οκτώ .Κατα τα  λοιπα οι δυο Αθηναίοι βοηθοι Παναγιώτης Νακόπουλος και Ανδρέσς Μπαμπάς ειχαν καλη αποδοση ενώ ο τέταρτος Χρυσοβαλάντης Βρακάς ειχε πολύ δουλειά αφου ειχαμε ενταση με τη ληξη του ημιχρονου και γενικά στο μεγαλύτερο μερος του ντ

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΧΝΙΚΟΙ

Αηδιασμένος με το ποδόσφαιρο μετά τα όσα είδε να συμβαίνουν στο ντέρμπι του Βόλου δήλωσε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, αναφερόμενος στις αποφάσεις του διαιτητή Τίκα.

Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, μάλιστα, εξέφρασε την άποψη πως υπήρχε σχέδιο εναντίον της ομάδας του, έκανε λόγο για κλεμμένους βαθμούς και χαρακτήρισε στους παίκτες του πρωταθλητές.

«Ντρέπομαι που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο μετά τα όσα έγιναν σήμερα. Αν ο συνάδελφος έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, τότε αυτό που θα πω εγώ για τους δικούς μου είναι ότι είναι πρωταθλητές. Τα έδωσαν όλα σήμερα. Απ’ ότι φαίνεται κάποιοι δεν μας θέλουν και για ακόμα μια φορά εξευτελίστηκε το ποδόσφαιρο. Ήταν τραγωδία αυτό που είδαμε. Μείναμε με 8 παίκτες και στο τέλος είχαμε φάση για να πάρουμε τη νίκη. Αυτό τα λέει όλα», τόνισε αρχικά ο Απόστολος Χαραλαμπίδης και συνέχισε:

«Όσο κι αν δεν μας θέλουν εμείς θα προσπαθήσουμε. Λυπάμαι για τον κόσμο. Από αυτά που είδαμε σιχαίνομαι που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Φαίνεται ότιήταν... μελετημένο το έργο. Όλοι οι παίκτες μου έχουν κάρτες και δεν θα συμπληρώσουμε 18αδα για το επόμενο παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι όσα έγιναν ήταν τυχαία. Όσο καιρό είμαι εγώ στην ομάδα δεν νομίζω να έχουμε ευνοηθεί. Εμείς αισθανόμαστε ότι έχουμε νικήσει. Δεν χάσαμε βαθμούς σήμερα. Μας τους πήραν. Θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι για να πετύχουμε το στόχο μας. Έχουμε πάρα πολλές δυνάμεις και αυτό φάνηκε».

Παντελίδης: «Στο σπίτι του κρεμασμένου...»

Νωρίτερα, στη συνέντευξη Τύπου είχε μιλήσει και ο Σάββας Παντελίδης, ο οποίοςέδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη εμφάνιση και σχολιάζοντας τις διαμαρτυρίες της Νίκης Βόλου για τη διαιτησία, άφησε αιχμές.«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Ο νοών νοείτω», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του τεχνικού του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος εκνευρίστηκε και με ερώτηση που του έγινε για το αν όσα συνέβησαν στο ντέρμπι ήταν κωμωδία.

«Δεν είμαι θεατρικό κριτικός για να μιλάω για κωμωδίες. Είμαι προπονητής. Εγώ είμαι ευχαριστημένος για 70 λεπτά από την ομάδα μου. Ο τερματοφύλακας τηςαντιπάλου ήταν ο καλύτερος παίκτες της. Κάναμε ευκαιρίες και είμαι ευχαριστημένος από αυτό. Αν εσείς είδατε κωμωδία είναι δικό σας θέμα...», τόνισε ο Σάββας Παντελίδης,