Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα και σε μια λιτή εκδήλωση έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ρεθύμνου, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.Τα γραφεία του Ρεθυμνιώτικου Συνδέσμου των Διαιτητών γέμισαν ασφυκτικά από τα μέλη του, καλωσορίζοντας και αυτοί με τον τρόπο τους, τη νέα χρονιά. Στην εκδήλωση του ΣΔΠ Ρεθύμνου, βρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. της ΕΠΣ Ρεθύμνου (μόνο ο Γιώργος Σταράκης απουσίαζε), προεξέχοντος του προέδρου Γιάννη Κουνδουράκη, ο οποίος στην σύντομη ομιλία του, εξέφρασε την γενικότερη ικανοποίηση του από την απόδοση των διαιτητών μέχρι τώρα, παρά τις όποιες διαμαρτυρίες υπάρχουν. Παράλληλα ο κ. Κουνδουράκης, ζήτησε από τους Ρεθυμνιώτες διαιτητές στο δεύτερο μισό της ποδοσφαιρικής σεζόν, να επιδείξουν τον ίδιο ζήλο, να είναι ακόμη πιο προσεκτικοί και να μην δίνουν δικαιώματα.

Στην εκδήλωση του ΣΔΠ Ρεθύμνου βρέθηκε ακόμη ο Υπεύθυνος του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου Δημήτρης Λαχνιδάκης, αλλά και τα μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΣΡ, Μανόλης Κοκκινάκης και Νίκος Κουτάντος. Φυσικά, το παρόν έδωσε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, σύσσωμο το Δ.Σ. του ΣΔΠΡ, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Νίκος Στεφανάκης, αλλά και το μέλος της, Αρχοντής Βαμβακίδης. Ο πρόεδρος του ΣΔΠ Ρεθύμνου Κυριάκος Δελήμπασης, στην σύντομη ομιλία του, μεταξύ άλλων ζήτησε από τους διαιτητές, «να συνεχίσετε την επιμόρφωση, να διατηρήσει τις γνώσεις των κανονισμών και να βελτιώνεται την φυσική σας κατάσταση. Ιδιαίτερη προσοχή καλούμαστε να δείξουμε μεγαλύτερη προσοχή στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της ΕΠΣΡ για την παρουσία της σύσσωμη στην κοπή της πίτας μας, την καλή μας συνεργασία, αλλά και τον πρόεδρο της τοπικής επιτροπής διαιτησίας που δόθηκαν τα διπλώματα της τελευταίας σχολής διαιτητών στη σημερινή (σ.σ. της περασμένης Δευτέρας) εκδήλωση».

Ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ρεθύμνου Γιάννη Κουνδουράκη, τον πρόεδρο του ΣΔΠ Ρεθύμνου Κυριάκο Δελήμπαση και από τον πρόεδρο της Τοπικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΡ Νίκο Στεφανάκη. Τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε ο «νέος» διαιτητής Γιώργος Τσαμπουράκης, που κέρδισε το φλουρί, στο οποίο αντιστοιχούσε το ποσό των 150 ευρώ. 

Στο περιθώριο της εκδήλωσης δόθηκαν τα πτυχία της περυσινής σχολής Διαιτησίας (2012 – 2013), στους 13 νέους διαιτητές που ονομάστηκαν. Πριν από την έναρξη της εκδήλωσης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των πρόσφατα αποθανόντων μελών του ΣΔΠΡ, του πρώην γενικού γραμματέα Γιάννη Καψαλάκη, του πρώην προέδρου Γιώργου Κοντογιάννη και του πρώην επίτιμου προέδρου Θανάση Δελήμπαση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΡΑΣ  

www .goodnet.gr

ΣΗΜ  ΣΥΝΤ.Πρεπει να  ευχηθούμε ολοι δυναμη και κουράγιο στον Κυριάκο Δελήμπαση που εχασε τους γονεις του μεσα σ ενα εξάμηνο ,πρωτα τον πατέρα του και πριν 20 μέρες την μητέρα του .